Samsung'un 4.0.4 Touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sizi uğraştıracağım ama yapacağım tüm işlemler neler? Onları anlatırsanız ya da anlatan bir yer varsa link paylaşırsanız sevinirim.
Buradaki ile yapacağınız işlemler aynı. Sadece ROM'unuz farklı. Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
İndirme bağlantıları:TWRP,AOSP 8.1 ROM,Odin3
Konu ile başlıktaki LineageOS in alakasını arıyorum.
LineageOS 14.1 kurabilirsiniz, Android 7 gayet stabil çalışıyor tam eski cihazlara göre.
Cyanogenmod 11 de kurabilirsiniz, eski cihazlar için favorim CyanogenMod dur (LineageOS in eski hali).
LineageOS 14.1 kurabilirsiniz, Android 7 gayet stabil çalışıyor tam eski cihazlara göre.
Cyanogenmod 11 de kurabilirsiniz, eski cihazlar için favorim CyanogenMod dur (LineageOS in eski hali).
Nasıl kuruluyor hiç tablete LineageOS ROM kurmadım cihazı bozmayayım. Bir de neleri indireceğim link var mı?
CyanogenMod 11 de kurabilirsiniz, eski cihazlar için favorim CyanogenMod dur (LineageOS'in eski hali).
Hangisinin arayüzü daha iyiyse onu isterim. Ayrıca benim için Android sürümü de yüksek olmalı.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Samsung'un 4.0.4 touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110
[ROM][OFFICIAL][6.0.1][UBERTC] OrionOS 2.8
Official Google Plus community:- Click me /* * Your warranty is now void. * We are not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you...
[ROM][8.1.0] LineageOS 15.1 (Unofficial)
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...
[ROM][AOSP][8.1 Oreo] Unlegacy Android (Unofficial)
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...
1. ROM: Bu ROM daha çok öneriliyor ama sürüm 6.0 ve kamera, GPS çalışmıyor.![]()
[ROM][OFFICIAL][6.0.1][UBERTC] OrionOS 2.8
Official Google Plus community:- Click me /* * Your warranty is now void. * We are not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you...xdaforums.com
2. ROM: Bunda da kamera çalışmıyor ama 8.1 Android sürümüne sahip. Ayrıca tabletinizin sürümüne göre 3G veya Wi-Fi olanı seçeceksiniz.(linklerde.)![]()
[ROM][8.1.0] LineageOS 15.1 (Unofficial)
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...xdaforums.com
Kamera galiba sıkıntılı normalde bile çalışmıyor (kamera da ekran siyah) o yüzden o sorun değil. 2. ROM'u kuracağım cihazımın versiyonu olan Wi-Fi olanı seçtim. Peki şu GApps otomatik geliyor mu yoksa onu nasıl kuracağım?
- Makaleler
- 3
LineageOS'te gapps kurulu gelmez.Kamera galiba sıkıntılı normalde bile çalışmıyor (kamera da ekran siyah) o yüzden o sorun değil. 2. ROM'u kuracağım cihazımın versiyonu olan Wi-Fi olanı seçtim. Peki şu GApps otomatik geliyor mu yoksa onu nasıl kuracağım?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kamera galiba sıkıntılı normalde bile çalışmıyor (kamera da ekran siyah) o yüzden o sorun değil. 2. ROM'u kuracağım cihazımın versiyonu olan Wi-Fi olanı seçtim. Peki şu GApps otomatik geliyor mu yoksa onu nasıl kuracağım?
GApps'i kurmanız gerekiyor. Ayrıca 2.olan için 6-7 dakika boot süresi demiş ROM'u portlayan kişi.3.ROM'u kurmanızı tavsiye ederim. GApps kurulumu için ise aşağıdaki gibi seçip indirebilirsiniz.
İndirdikten sonra TWRP ile yüklemek kalıyor bir tek.
The Open GApps Project bu linkte.
GApps'i kurmanız gerekiyor. Ayrıca 2.olan için 6-7 dakika boot süresi demiş ROM'u portlayan kişi.3.ROM'u kurmanızı tavsiye ederim. GApps kurulumu için ise aşağıdaki gibi seçip indirebilirsiniz.
İndirdikten sonra TWRP ile yüklemek kalıyor bir tek.
2. ve 3. ROM arasında ne fark var? LineageOS ve portlanmış AOSP'nin farkı nedir? Ayrıca link eklemişsiniz.
- Makaleler
- 3
2. ve 3. ROM arasında ne fark var? LineageOS ve portlanmış AOSP'nin farkı nedir? Ayrıca link eklemişsiniz.
The Open GApps Project
OpenGApps.org offers information and pre-built packages of The Open GApps Project. The Open GApps Project is an open-source effort to script the automatic generation of up-to-date Google Apps packages. All Android versions and platforms supported.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam farkı büyük oranda arayüz farkı diyebilirim. Lineage kurmanızı tavsiye etmememin sebebi arayüz değil, 6 dakika boot süresi olduğu belirtilmesi.