Samsung'un 4.0.4 Touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sizi uğraştıracağım ama yapacağım tüm işlemler neler? Onları anlatırsanız ya da anlatan bir yer varsa link paylaşırsanız sevinirim.
Buradaki ile yapacağınız işlemler aynı. Sadece ROM'unuz farklı. Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
İndirme bağlantıları:TWRP,AOSP 8.1 ROM,Odin3
Tablet çerçevesinin üst kısmında kırmızı veya mavi bir şekilde ışık yanıyor mu? Ayrı bir LED şeklinde oluyor cihaz ekran çerçevesini üstünde.(ekrandaki maviliği demiyorum.)
Görselde gördüğünüz gibi onun dışında bir farklılık yok. Bu şekilde çekerken de yarı mavi yarı beyaz ışık filan görünüyor.
Biraz beklemeniz lazım o şekilde olduğu sürece. 11-12 saati tamamladığı zaman açıldığı söyleniyor ROM sayfasında.
Otomatik mi açılıyor yoksa ben mi şarjdan çıkarıp açacağım?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Görselde gördüğünüz gibi onun dışında bir farklılık yok. Bu şekilde çekerken de yarı mavi yarı beyaz ışık filan görünüyor.
Eki Görüntüle 18985
Otomatik mi açılıyor yoksa ben mi şarjdan çıkarıp açacağım?
Odin programında gözüküyor mu bilgisayar bağlayınca?
Sorunuzun cevabı: Kendiniz açmanız gerekiyor olursa.
Odin programında gözüküyor mu bilgisayar bağlayınca?
Tableti PC'ye kablo ile bağlayınca Windows'a bağlamıyor sarı ünlem içinde işte son taktığınız şey arızalı vs. diyor.
11 saat filan olunca şarjdan çekip açacağım ama görselde ki ekran olursa bir sıkıntı olur mu? Yoksa tableti kapatıp mı açacağım?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Olana kadar dediklerinizde bir problem yok.İki seçeneğide deneyin 11 saat civarı olunca.Tableti PC'ye kablo ile bağlayınca Windows'a bağlamıyor sarı ünlem içinde işte son taktığınız şey arızalı vs. diyor.
11 saat filan olunca şarjdan çekip açacağım ama görselde ki ekran olursa bir sıkıntı olur mu? Yoksa tableti kapatıp mı açacağım?
Hocam son durum ne?Tableti PC'ye kablo ile bağlayınca Windows'a bağlamıyor sarı ünlem içinde işte son taktığınız şey arızalı vs. diyor.
Son düzenleme:
Halen bekliyorum acaba bu kadar yeterli mi? Zaten 1 saate kadar yatacağım.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ne zamandan beri duruyor?Halen bekliyorum acaba bu kadar yeterli mi? Zaten 1 saate kadar yatacağım.
Saat 17:00'dan beri duruyor.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam bence 6 saat daha dursun. En azından açılmazsa kesin bir şekilde bu yöntem elenmiş olur.
Hocam bence 6 saat daha dursun. En azından açılmazsa kesin bir şekilde bu yöntem elenmiş olur.
Yatacağım ailem zaten gece şarja takılı kalmasın diyor hiçbir şey Allah korusun ne olur ne olmaz.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yatacağım ailem zaten gece şarja takılı kalmasın diyor hiçbir şey Allah korusun ne olur ne olmaz.
Tamam. O zaman yapacak bir şey yok. Şu an bir deneyin isterseniz TWRP'ye girmeyi. Hiç olmadı gün içerisinde alarm tarzı bir şeyle halledebilirsiniz.
Son düzenleme: