Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

683

Yetkin
Makaleler
3
Samsung'un 4.0.4 Touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110

Hocam şu an TWRP açıldı. Başka ROM mu kuracağız yoksa ne yapacağız? @Pcbilgilisi

Hocam TWRP açıldıysa orionos Flashlamayın.[ROM][AOSP][8.1 Oreo] Unlegacy Android (Unofficial) bunu flashlayın. Ya da bunu Downloads for : Samsung Galaxy Tab 2 | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.

Bir deneyeyim zaten yedek tablet olduğu için sürekli kullanmam. F-droid filan bilmiyorum bulaşmayayım hiç.

Orion OS değil de attığım iki ROM'dan seçin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

2. ROM yani LineageOS 15.1 açıldı ama tablet birkaç dakika sonra donuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. 1. ROM yani Google olanı mı kursam?

Son düzenleme:
2. ROM yani LineageOS 15.1 açıldı ama tablet birkaç dakika sonra donuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. 1. ROM yani Google olanı mı kursam?

Kesin sonuç istiyorsanız alttaki,8.1 istiyorsanız üstteki.

Kesin sonuç istiyorsanız alttaki,8.1 istiyorsanız üstteki.

Google ROM kursam olmaz mı? Ayrıca alttaki Android 8.1 diyor zaten onu denemedik mi?

Hocam Orion OS düz Android 6. Kesin olmasını istiyorsanız androidfilehost sitesindekini indirin. Denemek istiyorsanız XDA'dakini indirin. XDA'daki aynı ROM sayfasındaki farklı bir ROM.

Kesin sonuç için androidfilehost olan Omni ROM'u kuracağım Android sürümü 7.1.2 mi?

Son düzenleme: