Samsung Galaxy Tab S9 Plus vs MacBook Air M2

Epoca

Becerikli
Yaklaşık 1.5 senedir Samsung Tab S9+ kullanıyorum. Ses kalitesi, ekran kalitesi, performansı, hafifliği, her açıdan inanılmaz derecede memnun olsam da yine de bir bilgisayar değil.

Android bir yere kadar istediğim şeyi sunuyor, tableti 26k'ya satıp üstünü tamamlayarak M2'li bir Air hevesine girdim. Ancak bu değişikliğe değer mi? Photoshop vs. gibi şeylerle uğraşmıyorum. RAM ihtiyacım yoğun değil ama bundan 3 sene sonra da 8 GB tatmin eder mi bilmiyorum. Mecburen 16 GB RAM'e yönelmem gerekir mi?

Fikirlerinizi bekliyorum.

S9+'a 26K vermez kimse. O fiyata imkansız.
Satmak istediğimden değil zaten, farazi olarak konuşuyorum hem fiyat hem de satış konusunu, ama olur da bu fiyata alacak çıkarsa hayır demem.
Konudan bi tık bağımsız neden özellikle Macbook istiyorsunuz?
Özellikle istediğimden değil, görünüşleri hoş, performansları yüksek daha önce de apple ürünü kullanmadım, merak ediyorum. Şu an 8 Gb'lik bir Windows maksimum 2 sene daha verim aldırırken muhtemelen maçların ölmesi en az 3-4 yıl aldırır otomatikman daha bütçe dostu demek oluyor o da başka bir artısı.

Yaklaşık 1.5 senedir Samsung Tab S9+ kullanıyorum. Ses kalitesi, ekran kalitesi, performansı, hafifliği, her açıdan inanılmaz derecede memnun olsam da yine de bir bilgisayar değil.

Android bir yere kadar istediğim şeyi sunuyor, tableti 26K'ya satıp üstünü tamamlayarak M.2'li bir Air hevesine girdim. Ancak bu değişikliğe değer mi? Photoshop vs. gibi şeylerle uğraşmıyorum. RAM ihtiyacım yoğun değil ama bundan 3 sene sonra da 8 GB tatmin eder mi bilmiyorum. Mecburen 16 GB RAM'e yönelmem gerekir mi?

Fikirlerinizi bekliyorum.

Pek farkları yok ekran olarak geride. Fark görmek istiyorsan 14 inç MacBook Pro olanlara bakman lazım. Bu arada o tableti 26k ya satman çok zor.

Özellikle istediğimden değil, görünüşleri hoş, performansları yüksek daha önce de apple ürünü kullanmadım, merak ediyorum. Şu an 8 Gb'lik bir Windows maksimum 2 sene daha verim aldırırken muhtemelen maçların ölmesi en az 3-4 yıl aldırır otomatikman daha bütçe dostu demek oluyor o da başka bir artısı.
Tableti 26K'ya satmanız çok zor, onun dışında Mac'lerin uygulama desteğinin çok sınırlı olması bence bi tık bahsettiğiniz verim durumunu sıfırlıyor.

Özellikle istediğimden değil, görünüşleri hoş, performansları yüksek daha önce de Apple ürünü kullanmadım, merak ediyorum. Şu an 8 GB'lik bir Windows maksimum 2 sene daha verim aldırırken muhtemelen maçların ölmesi en az 3-4 yıl aldırır otomatikman daha bütçe dostu demek oluyor o da başka bir artısı.

8 GB M2 MacBook Air'i 1 haftalık kullanımımda 4-5 defa çökertmeyi başarmıştım. MacBook da olsa 8 GB yetersiz ki Apple da kabul etti artık base 16 GB olarak çıkıyor.

Tablette yapamadığınız, MacBook'ta yapabileceğiniz bir özellik, uygulama vs yoksa değiştirmeye gerek yok bence. Eğer tableti laptop gibi kullanmak istiyorsan DeX modu var.

8 GB M2 MacBook Air'i 1 haftalık kullanımımda 4-5 defa çökertmeyi başarmıştım. MacBook da olsa 8 GB yetersiz ki Apple da kabul etti artık base 16 GB olarak çıkıyor.
Edebiyat öğrencisiyim, ağır programlar için kullanılmayacak, siz hangi koşullarda böyle bir sorun yaşadınız?

Geri
Yukarı Alt