13-14 saatte iyi gider o zaman. Peki bu butcede baska bir oneriniz var mi?Evet.
Hiç kullanmayıp bir ara köşeye atmıştım maksimum 2.5-3 gün civarında dayanmıştı. Yani o bile serinin en son serisi ve batarya olarak güçlendirilmiş hali siz düşünün. İyiliğiniz için diyorum yani, tecrübe olarak. Ağır kullanımda maksimum 1 gün alabilmiştim, apk uygulama vs.
Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Abartma istersen. Sen çok ağır kullanıyorsundur ondan. Watch 4 Classic var bende de köşede bıraksam 3 gün rahat dayanıyor. Bendekiyle, konu sahibinin ürününün arasında 100 mah fark var. Benimki normal kullanımda 2 duruma göre 2.5 gün dayanıyorsa konu sahibinin de 1 günü dayanır.Kurtarmaz hocam, hiç kullanmazsanız köşede kalsa bile 1 gün dayanırsa dua edin. Ben kurtarmayacağını söylüyorum, çünkü Watch 6 Classic 47mm kullanmış olarak o bile düşük.
Ben ağır kullanıyorum? Watch 4 Classic? 100 mah fark? Dediğine katılmıyorum, aktif bir kullanıcı değilsin anlaşılan.Abartma istersen. Sen çok ağır kullanıyorsundur ondan. Watch 4 Classic var bende de köşede bıraksam 3 gün rahat dayanıyor. Bendekiyle, konu sahibinin ürününün arasında 100 mah fark var. Benimki normal kullanımda 2 duruma göre 2.5 gün dayanıyorsa konu sahibinin de 1 günü dayanır.
Aktif kullanımda 10-15 saat üstüne çıkarsa namerdim.
LA Knight
Üstün
Aktif kullanımdan kastın ne mesela? Ben uyurken ve koşu yaparken ölçüm açarım bu bağlamda totalde 10 saat cihaz aktif olarak kalp atışı ölçüyor. Bu aktif kullanım değil mi mesela? Bu ölçümlerde %20 bataryam gidiyor mesela.Aktif kullanımda 10-15 saat üstüne çıkarsa namerdim.
Uygulamalara bakmak, şarkı dinlemek vs kullanım..Aktif kullanımdan kastın ne mesela? Ben uyurken ve koşu yaparken ölçüm açarım bu bağlamda totalde 10 saat cihaz aktif olarak kalp atışı ölçüyor. Bu aktif kullanım değil mi mesela? Bu ölçümlerde %20 bataryam gidiyor mesela.
Hocam oneriniz icin tesekkurler, ancak Watch 4'un ekrani daha buyuk. Onemli benim icin.Aynı bütçede Watch FE daha yeni ve 4'e kıyasla daha fazla özellik ve safir cam içeriyor aynı parada olmasına rağmen. Ben bir tercih yapacak olsam Watch FE alırdım.
0xraptoRwave
Üstün
Alınır alınmasına ama eski model. Üstte dendiği gibi Watch FE almanız daha sağlıklı olacaktır.
FE'nin ekrani cok kucuk hocam.Alınır alınmasına ama eski model. Üstte dendiği gibi Watch FE almanız daha sağlıklı olacaktır.
Hocam bütçeniz ne kadar acaba?
Para biriktiriyorum, butcem yok.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL