Detaylar
Kim cevapladı?Metehanİpek
Becerikli
Uyumlu çalışır genellikle ama bazı özellikleri kullanamazsın tabii ki. Ama genel olarak çalışır çoğu işlevi.
Uyumlu çalışır genellikle ama bazı özellikleri kullanamazsın tabii ki. Ama genel olarak çalışır çoğu işlevi.
Hocam, araştırdım sadece EKG ve başka özelliği çalışmıyor.
Hocam, araştırdım sadece EKG ve başka özelliği çalışmıyor.
Kullanılır, arkadaşım kullaniyor. Bende de Watch 6 var ayrıca. EKG cokda gerekli bir özellik değil benim telefon Samsung olsada kullanmiyorum. Hatta uygulamasını bile sildim yani.
0xraptoRwave
Üstün
Samsung Health Monitor ve bazı özellikleri çalıştıramazsın, Samsung telefon-saat ekosistem uyumunu sağlayamazsın ama çalışır yine de. 1 yıla yakındır kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Şarj olarak 2 gün diye biliyorum özellikleri çok ama güzel saat. Almayı düşündüğüm model 47 mm önerir misiniz yoksa 44 mm önerirsinizSamsung Health Monitor ve bazı özellikleri çalıştıramazsın, Samsung telefon-saat ekosistem uyumunu sağlayamazsın ama çalışır yine de. 1 yıla yakındır kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Kullanılır, arkadaşım kullaniyor. Bende de Watch 6 var ayrıca. EKG çok da gerekli bir özellik değil benim telefon Samsung olsa da kullanmiyorum. Hatta uygulamasını bile sildim yani.
Hocam, gelen bildirim vs arada spor, yürüyüş, yüzme yapıyorum. Onu takip edeyim yeter.
0xraptoRwave
Üstün
Ben 3-4 günü zorluyorum genelde, 44mm düz model kullanıyorum ama bileğinize göre değişir.Şarj olarak 2 gün diye biliyorum özellikleri çok ama güzel saat. Almayı düşündüğüm model 47 mm önerir misiniz yoksa 44 mm önerirsiniz
Tamm bilgi için teşekkürlerBen 3-4 günü zorluyorum genelde, 44mm düz model kullanıyorum ama bileğinize göre değişir.