Detaylar
Kim cevapladı?Aynı saat bende de var, güç tasarruru ile maksimum 45 saat gördüm sanırım. Pil ömrü böyle, yapabileceğiniz şeylerin çok etkisi olmaz ama yine de yazayım:
- Kalp atış hızı sensörünü devre dışı bırakın.
- Stres ölçümünü devre dışı bırakın.
- Uykuda O2 ölçümünü devre dışı bırakın.
- Always on display kullanmayın, saat yüzünü sade ve GIF olmadan seçin.
Açıkçası pil tasarrufu açmak, ekran parlaklığını kısmak vs. harici farklı bir çözüm varsa ben de duymak isterim.Samsung Watch FE aldım fakat şarjının gerçekten bu kadar kötü olacağını düşünmemiştimAcaba öneriniz var mıdır şarj süresini arttırmak için? @LH44 özellikle sizin fikrinizi almak isterim hocam.
Watch 5 Pro kullanıcısı olarak sadece saate bakmak için kullandığımda ancak 4 gün gidiyor.
Samsung, akıllı saatlerde pil ömrü konusunda rezalet.
Hatta şimdi yanıt yazarken saatin şarjı tekrar bitti.
Son düzenleyen: Moderatör:
FE alt takımda W4, o da 1 gün gidiyordu şarjı. Uzatmak için yapabileceğin çok bir şey yok. Tüm piyasadaki en gelişmiş saatler Samsung'lar ama o gelişmişliğin bir yan sonucu olarak da pili tüketiyorlar. W6 ve sonrası çok daha iyileşti ama W4/FE günlük şarj ister aktif kullanırsan.
0xraptoRwave 9
Üstün
Samsung Galaxy Watch 6 için konu ama çoğu Samsung Galaxy Watch için geçerli.
Selamlar. Kısa bir rehber olabilir ama bugün Samsung Galaxy Watch 6 cihazında pil ömrünü arttırmanın yollarını anlatacağım. 4 aylık deneyimlerime dayanarak yazdım.
Always on Display özelliğini (Hep açık ekran) açınca ekran sürekli aktif oluyor, fakat normal kullanıma göre soluk bir ekran oluyor. Fakat pil ömrünü de ciddi etkileyen faktörlerden birisi. Ayrıca Super AMOLED bir ekrana sahip, AMOLED yanığına karşın biraz daha güvenli olacaktır kapalı tutulması.
AoD kapatın
Always on Display özelliğini (Hep açık ekran) açınca ekran sürekli aktif oluyor, fakat normal kullanıma göre soluk bir ekran oluyor. Fakat pil ömrünü de ciddi etkileyen faktörlerden birisi. Ayrıca Super AMOLED bir ekrana sahip, AMOLED yanığına karşın biraz daha güvenli olacaktır kapalı tutulması.
Nabız/SPo2 Takibini Kapatın
Saatte default olarak nabız, kandaki oksijen takibi, stres takibi açık oluyor...- 0xraptoRwave
- galaxy pil samsung samsung galaxy watch 6
- Forum: Akıllı Saatler ve Bileklikler
kaganaltug
Yetkin
Hocam güç tasarrufunu açtım fakat acaba güç tasarrufu açıkken bilek kaldırınca saatin açılmasını sağlayan ayarın kapanmamasını ayarlayabilir miyim?Aynı saat bende de var, güç tasarruru ile maksimum 45 saat gördüm sanırım. Pil ömrü böyle, yapabileceğiniz şeylerin çok etkisi olmaz ama yine de yazayım:
Bunlar dışındaki ek özellikleri açmayın. Hareket sensörü biraz enerji harcıyor, kolunuzu kaldırdığınızda saatin otomatik açılmasını da kapatabilirsiniz.
- Kalp atış hızı sensörünü devre dışı bırakın.
- Stres ölçümünü devre dışı bırakın.
- Uykuda O2 ölçümünü devre dışı bırakın.
- Always on display kullanmayın, saat yüzünü sade ve GIF olmadan seçin.
Valla Watch 7 ile FE arasında sadece batarya farkı vardır diye direkt FE aldım ama illallah ettirdiAçıkçası pil tasarrufu açmak, ekran parlaklığını kısmak vs. harici farklı bir çözüm varsa ben de duymak isterim.
Watch 5 Pro kullanıcısı olarak sadece saate bakmak için kullandığımda ancak 4 gün gidiyor.
Samsung, akıllı saatlerde pil ömrü konusunda rezalet.
Hatta şimdi yanıt yazarken saatin şarjı tekrar bitti.![]()
Çok teşekkür ederim hocam inceleyeyimSamsung Galaxy Watch 6 için konu ama çoğu Samsung Galaxy Watch için geçerli.
Selamlar. Kısa bir rehber olabilir ama bugün Samsung Galaxy Watch 6 cihazında pil ömrünü arttırmanın yollarını anlatacağım. 4 aylık deneyimlerime dayanarak yazdım.
AoD kapatın
Nabız/SPo2 Takibini Kapatın
Saatte default olarak nabız, kandaki oksijen takibi, stres takibi açık oluyor...
- 0xraptoRwave
- galaxy pil samsung samsung galaxy watch 6
- Forum: Akıllı Saatler ve Bileklikler
Sanırım mümkün değil. Sensör devre dışı kalıyor.Hocam güç tasarrufunu açtım fakat acaba güç tasarrufu açıkken bilek kaldırınca saatin açılmasını sağlayan ayarın kapanmamasını ayarlayabilir miyim?
Yeni konular
-
NB H100 monitör tutacağının kolu hareket etmiyor
- serhatmorgan
-
-
-
-
-
-
-
-