kaganaltug

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Ankara
Cihaz
Samsung Galaxy Watch FE
Samsung Watch FE aldım fakat şarjının gerçekten bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim :D Acaba öneriniz var mıdır şarj süresini arttırmak için? @LH44 özellikle sizin fikrinizi almak isterim hocam.

Aynı saat bende de var, güç tasarruru ile maksimum 45 saat gördüm sanırım. Pil ömrü böyle, yapabileceğiniz şeylerin çok etkisi olmaz ama yine de yazayım:
  • Kalp atış hızı sensörünü devre dışı bırakın.
  • Stres ölçümünü devre dışı bırakın.
  • Uykuda O2 ölçümünü devre dışı bırakın.
  • Always on display kullanmayın, saat yüzünü sade ve GIF olmadan seçin.
Bunlar dışındaki ek özellikleri açmayın. Hareket sensörü biraz enerji harcıyor, kolunuzu kaldırdığınızda saatin otomatik açılmasını da kapatabilirsiniz.

Samsung Watch FE aldım fakat şarjının gerçekten bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim :D Acaba öneriniz var mıdır şarj süresini arttırmak için? @LH44 özellikle sizin fikrinizi almak isterim hocam.
Açıkçası pil tasarrufu açmak, ekran parlaklığını kısmak vs. harici farklı bir çözüm varsa ben de duymak isterim.
Watch 5 Pro kullanıcısı olarak sadece saate bakmak için kullandığımda ancak 4 gün gidiyor.

Samsung, akıllı saatlerde pil ömrü konusunda rezalet. 🙂

Hatta şimdi yanıt yazarken saatin şarjı tekrar bitti. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
FE alt takımda W4, o da 1 gün gidiyordu şarjı. Uzatmak için yapabileceğin çok bir şey yok. Tüm piyasadaki en gelişmiş saatler Samsung'lar ama o gelişmişliğin bir yan sonucu olarak da pili tüketiyorlar. W6 ve sonrası çok daha iyileşti ama W4/FE günlük şarj ister aktif kullanırsan.

Samsung Galaxy Watch 6 için konu ama çoğu Samsung Galaxy Watch için geçerli.

Aynı saat bende de var, güç tasarruru ile maksimum 45 saat gördüm sanırım. Pil ömrü böyle, yapabileceğiniz şeylerin çok etkisi olmaz ama yine de yazayım:
  • Kalp atış hızı sensörünü devre dışı bırakın.
  • Stres ölçümünü devre dışı bırakın.
  • Uykuda O2 ölçümünü devre dışı bırakın.
  • Always on display kullanmayın, saat yüzünü sade ve GIF olmadan seçin.
Bunlar dışındaki ek özellikleri açmayın. Hareket sensörü biraz enerji harcıyor, kolunuzu kaldırdığınızda saatin otomatik açılmasını da kapatabilirsiniz.
Hocam güç tasarrufunu açtım fakat acaba güç tasarrufu açıkken bilek kaldırınca saatin açılmasını sağlayan ayarın kapanmamasını ayarlayabilir miyim?

Açıkçası pil tasarrufu açmak, ekran parlaklığını kısmak vs. harici farklı bir çözüm varsa ben de duymak isterim.
Watch 5 Pro kullanıcısı olarak sadece saate bakmak için kullandığımda ancak 4 gün gidiyor.

Samsung, akıllı saatlerde pil ömrü konusunda rezalet. 🙂

Hatta şimdi yanıt yazarken saatin şarjı tekrar bitti. 😀
Valla Watch 7 ile FE arasında sadece batarya farkı vardır diye direkt FE aldım ama illallah ettirdi :D

Samsung Galaxy Watch 6 için konu ama çoğu Samsung Galaxy Watch için geçerli.

Çok teşekkür ederim hocam inceleyeyim :)