Bütçe
10.000

Genzonzi

Becerikli
HW-Q600F - 10.400 TL

HW-650F - 7.500 TL

Samsung QC65 QLED televizyon var. Oturma mesafesi 7-8 metre diye tahmin ediyorum. Genel olarak televizyonun sesi tatmin ediyor ama bir seviyeden sonra değişiklik olmuyor ve daha iyi ses duymak istiyorsunuz. Bu sebepten ses sitemi almayı düşünüyorum. Çıkmayı düşündüğüm max bütçe Q600F olacaktır. Sizce aradaki farkı vermeye değer mi yoksa HW-650F yeterli deneyimi sağlar mı ? Müzik amacımız yok, PS5 oynarken ya da dizi / film / youtube izlerken kaliteli ses versin, dilediğimiz ses seviyelerine ulaşsın.

Ya da indirimdeymiş bu ürün mü ?

Son düzenleme:
HW-Q600F - 10.400 TL

HW-650F - 7.500 TL

Samsung QC65 QLED televizyon var. Oturma mesafesi 7-8 metre diye tahmin ediyorum. Genel olarak televizyonun sesi tatmin ediyor ama bir seviyeden sonra değişiklik olmuyor ve daha iyi ses duymak istiyorsunuz. Bu sebepten ses sitemi almayı düşünüyorum. Çıkmayı düşündüğüm max bütçe Q600F olacaktır. Sizce aradaki farkı vermeye değer mi yoksa HW-650F yeterli deneyimi sağlar mı ? Müzik amacımız yok, PS5 oynarken ya da dizi / film / youtube izlerken kaliteli ses versin, dilediğimiz ses seviyelerine ulaşsın.

Ya da indirimdeymiş bu ürün mü ?
Samsung HW-Q600F ile HW-B650F Karşılaştırması:

- Fiyat ve Bütçe:
- HW-Q600F: 10.400 TL
- HW-B650F: 7.500 TL
- Bütçe açısından HW-B650F daha uygun.

- Ses Performansı:
- HW-Q600F, daha yüksek watt çıkış gücüne ve daha modern ses teknolojilerine sahiptir. Bu, PS5 oyunları, film ve dizi izlerken daha etkili bir deneyim sağlar.
- HW-B650F, günlük kullanımlar için yeterli ses kalitesi sunar fakat ses derinliği ve bas tepkisi daha sınırlıdır.

- Kullanım Amacı:
- Eğer temel amacınız dizi, film ve oyun izlemekse, HW-B650F başlangıç seviyesinde yeterli olabilir. Ancak ses kalitesinden ödün vermek istemiyorsanız, HW-Q600F tercih edilmeli.

- Oturma Mesafesi:
- 7-8 metre oturma mesafesinde, HW-Q600F'nin daha güçlü ses çıkışı ile sesin daha iyi yayılacağını unutmayın.

Öneri:
  • Eğer bütçeniz el veriyorsa, HW-Q600F modelini seçmek, ses deneyiminizi oldukça iyileştirecektir.
  • Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve dinleme deneyiminiz tatmin ediciyse, HW-B650F de iyi bir seçenek olacaktır.

Alternatif Ürün:
- JBL Cinema SB560: Bu ürün için belirtilen bağlantıda (Teknosa) fiyat ve özellikleri kontrol etmeli, ihtiyacınıza hizmet edip etmeyeceğini değerlendirmelisiniz.

Son olarak, kararınızı vermeden önce kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini gözden geçirmenizi öneririm.