Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Samsung Internet tarayicisindan mi bahsediyorsunuz? Windows/Brave kullanıyor gibi duruyorsunuz ama konuyu Android/Samsung kategorisine açmışsınız.
Çevirisi kötü diye Android tarafında da farklı tarayıcıya geçtim.Samsung ınternet tarayicisindan mi bahsediyorsunuz? Windows/Brave kullanıyor gibi duruyorsunuz ama konuyu Android/Samsung kategorisine açmışsınız.
Evet.Anladığım kadarı ile tarayıcınızın çevirisini kullanıyorsunuz ve kullandığınız tarayıcının çeviri özelliği sizi tatmin etmiyor. Doğru mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Neyin çevirisi kötü? Neyden neye geçtiniz? Hangi sayfada test ettiniz?Çevirisi kötü diye Android tarafta farklı tarayıcıya geçtim.
Sorunuz ne? Güzel çeviri yapan tarayıcı mi arıyorsunuz? Yoksa başkalarının çeviri ile problem yaşayıp yaşamadığını mi merak ediyorsunuz?
Teknolojiyle ilgili sitede çeviri kötüydü. Sonra The Guardian ile test ettim. Internet'ın çevirisi iyileştirilebiliyor mu?Neyin çevirisi kötü? Neyden neye geçtiniz? Hangi sayfada test ettiniz?
Sorunuz ne? Güzel çeviri yapan tarayıcı mi arıyorsunuz? Yoksa başkalarının çeviri ile problem yaşayıp yaşamadığını mi merak ediyorsunuz?
TWP eklentisini öneririm. Google ve Yandex çeviriyi destekliyor ve çok güzel çeviriyor. Chrome mağazasında olmamasına rağmen otomatik güncellemeleri destekliyor. Manuel kurulum gerektirir.
Moderatörler başlığı değiştirmiş tarayıcı Samsung Internet.TWP eklentisini öneririm. Google ve Yandex çeviriyi destekliyor ve çok güzel çeviriyor. Chrome mağazasında olmamasına rağmen otomatik güncellemeleri destekliyor. Manuel kurulum gerektirir.
Bundan sonra kurallara Internet konuları Android cihazdan açılacak eklensin bence
Profilinde Brave tarayıcısını görünce haliyle yanlış anlaşıldı.Moderatörler başlığı değiştirmiş tarayıcı Samsung Internet.
Bundan sonra kurallara Internet konuları Android cihazdan açılacak eklensin bence
Profilinde Brave tarayıcısını görünce haliyle yanlış anlaşıldı.bu eklenti mobilde Firefox tarayıcıya yüklenebiliyor. Ek bilgi olarak ileteyim.
Internet'in Windows sürümü bulunmuyor. Firefox için fena değil. Yandex motoruyla denemistim.