Anladığım kadarı ile tarayıcınızın çevirisini kullanıyorsunuz ve kullandığınız tarayıcının çeviri özelliği sizi tatmin etmiyor. Doğru mu?

Samsung ınternet tarayicisindan mi bahsediyorsunuz? Windows/Brave kullanıyor gibi duruyorsunuz ama konuyu Android/Samsung kategorisine açmışsınız.
Çevirisi kötü diye Android tarafında da farklı tarayıcıya geçtim.

Anladığım kadarı ile tarayıcınızın çevirisini kullanıyorsunuz ve kullandığınız tarayıcının çeviri özelliği sizi tatmin etmiyor. Doğru mu?
Evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevirisi kötü diye Android tarafta farklı tarayıcıya geçtim.
Neyin çevirisi kötü? Neyden neye geçtiniz? Hangi sayfada test ettiniz?

Sorunuz ne? Güzel çeviri yapan tarayıcı mi arıyorsunuz? Yoksa başkalarının çeviri ile problem yaşayıp yaşamadığını mi merak ediyorsunuz?

Neyin çevirisi kötü? Neyden neye geçtiniz? Hangi sayfada test ettiniz?

Sorunuz ne? Güzel çeviri yapan tarayıcı mi arıyorsunuz? Yoksa başkalarının çeviri ile problem yaşayıp yaşamadığını mi merak ediyorsunuz?
Teknolojiyle ilgili sitede çeviri kötüydü. Sonra The Guardian ile test ettim. Internet'ın çevirisi iyileştirilebiliyor mu?

Moderatörler başlığı değiştirmiş tarayıcı Samsung Internet.

Bundan sonra kurallara Internet konuları Android cihazdan açılacak eklensin bence
Profilinde Brave tarayıcısını görünce haliyle yanlış anlaşıldı. :) Bu eklenti mobilde Firefox tarayıcıya yüklenebiliyor. Ek Bilgi olarak ileteyim.