Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Samsung J610F telefonuma odin ile TWRP ve OrangeFox kurmayı denedim, her seferinde "Pass" yazıp geçiyor ancak recovery açtığım zaman telefonun kendi recovery menüsü geliyor, çözümü nedir?

Çözüm
Hocam aynı cihazda aynı sorunu yaşamıştım. Odin'de otomatik yeniden başlatmayı kapatın siz kendiniz yeniden başlatın hatırlıyorsam bundan kaynaklıydı

Kapattığınız an recovery moda geçilen tuşlara basın ama. İlk açılışta oluyordu herhalde.
Hocam aynı cihazda aynı sorunu yaşamıştım. Odin'de otomatik yeniden başlatmayı kapatın siz kendiniz yeniden başlatın hatırlıyorsam bundan kaynaklıydı

Kapattığınız an recovery moda geçilen tuşlara basın ama. İlk açılışta oluyordu herhalde.

Çözüm

Denedim ancak değişen hiçbir şey olmadı.

Bir deneyelim bakalım.

Gerçekten işe yaradı, valla büyük adamsınız hocam, 3 saattir buna uğraşıyorum.

Samsung J610F telefonuma odin ile TWRP ve OrangeFox kurmayı denedim, her seferinde "Pass" yazıp geçiyor ancak recovery açtığım zaman telefonun kendi recovery menüsü geliyor, çözümü nedir?
Eğer cihaz rootlu değilse / custom rom kullanmıyorsanız böyle olması normal. Flashlarken Odin üzerinde flash sonrası otomatik restart atılmasını engelleyen ayarı kapatmanız, flash sonrası kendiniz reboot atıp cihaz açılmadan direk girmeniz lazım.

@Qnix @yweld Ufak bir sorun var, telefonu açmaya çalıştım, cihaz yeniden başlatılamıyor bütünlük doğrulama başarısız diyor, aşağıda sıfırla tuşu var, sıfırlıyım mı yoksa çözümü var mı?

@Qnix @yweld ufak bir sorun var, telefonu açmaya çalıştım, cihaz yeniden başlatılamıyor bütünlük doğrulama başarısız diyor, aşağıda sıfırla tuşu var, sıfırlıyım mı yoksa çözümü var mı?

Hocam bence o cihaza Custom ROM kur. XDA'da güzel LineageOS ROM'lar vardı. Stock ROM'da Samsung GHz kısmış sanırım ondan çok kasıyordu çok uğraşmıştım o cihazla. ROM geliştiricisi ile konuşmuştum. Ya Custom ROM'ya da kernel kuracaksın demişti.

Hocam bence o cihaza Custom ROM kur. XDA'da güzel LineageOS ROM'lar vardı. Stock ROM'da Samsung GHz kısmış sanırım ondan çok kasıyordu çok uğraşmıştım o cihazla. ROM geliştiricisi ile konuşmuştum. Ya Custom ROM'ya da kernel kuracaksın demişti.

TWRP de iken bilgisayar telefonun hafızasına erişemiyor bu yüzden sisteme girip internetten yükleyecektim, zaten Custom ROM yüklemek için TWRP atıyorum.