Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vâveylâ

Uzman
Yer
CachyOS
Cihaz
J700FXXU4BRA1
Selam dostlar, 3 gün önce kasa takasıyla nakit ve Samsung J7 2015 var. Aldığım kişi bunu eskiden kullanıyordu ancak şarj soketi sorunluydu. 2 günün sonunda yaptım, şarj 4 saatte 70 oldu ancak ekranda PIN kodu vardı ve şifreyi bilmiyordu. Sonra hard reset attım, kurulum ekranında ise "Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir Google hesabı ile oturum açın." Hatasını veriyor. 4 saat uğraştım ancak hiçbir şey yapamadım.

Denediğim adımlar:

Download ekranında Combination (Binary doğru olmasına rağmen U4 yerine U0 olarak kabul edipsoft-brick yaptı)

Ardından Stock ROM

TalkBack'den Google'a veya YouTube'a girmek (güvenlik ilkesi nedeniyle izin vermiyor)

SamFw Tool (acil arama yeri olmadığı icin deniyemedim aslında)

Çözüm

Bende ona benzer bideo izliyordum :) Google'a eriştim, ancak sitelere yine girilmiyor. SamFw Tool deneyeceğim çünkü acil aramaya giriliyor.

Sorunu çözdüm.

Wi-Fi ekranında "Ağ ekle" yerine bir isim yazıp ürtine basılı tutuyoruz, ardından Google simgeli "Yardım" butonuna basarak Google'ı açıyoruz. Ekrana şifre koyun ardından ekranı kapatıp açınca altta "Acil arama"ya basın. Gelen ekrana #0# yazın, ekran kapanacak bir daha açınca test ekranı gelecek. Oradayken SamFw Tool'dan "Remove FRP (security from August 2022 to december 2022)" basın (bir üstte bir tane daha seçenek varda bende 'fail' verdi, bunda da eski cihaz dedi ancak kendini yeniden başlatınca çözdü :D)

Bende ona benzer bideo izliyordum :) Google'a eriştim, ancak sitelere yine girilmiyor. SamFw Tool deneyeceğim çünkü acil aramaya giriliyor.

Sorunu çözdüm.

Wi-Fi ekranında "Ağ ekle" yerine bir isim yazıp ürtine basılı tutuyoruz, ardından Google simgeli "Yardım" butonuna basarak Google'ı açıyoruz. Ekrana şifre koyun ardından ekranı kapatıp açınca altta "Acil arama"ya basın. Gelen ekrana #0# yazın, ekran kapanacak bir daha açınca test ekranı gelecek. Oradayken SamFw Tool'dan "Remove FRP (security from August 2022 to december 2022)" basın (bir üstte bir tane daha seçenek varda bende 'fail' verdi, bunda da eski cihaz dedi ancak kendini yeniden başlatınca çözdü :D)

Son düzenleme:
Çözüm