Ceyhan Torun

Uzman
Herkese merhaba,

Bir sorunum var yardımınızı rica ediyorum. Elimde 2016 model Samsung J7 telefon var. Android 6.0.1'i kullanıyor. Bu telefona zamanında arama kaydetmek için call recorder uygulamasını kurmuştum. Uygulama sürümü 6.34.2. kaydedilen sesleri uygulama üzerinden dinleyebiliyorum fakat paylaşım yapamıyorum. Ayrıca kaydedilen bu seler cihazın hafızasında görünmüyor. Sadece uygulama üzerinde görünüyor. Ben telefon çok eski olduğu için bu sesleri başka cihaza taşımak istiyorum fakat yapamıyorum. Bunun bir yolu var mı? Kaydedilen sesler benim için önemli silinmesini yahu kaybolmasını istemiyorum. Teşekkürler...

Bahsettiğin uygulama kayıtları dizinde tutuyor, telefon dizinini kontrol edebilirsin. Bu dizinin nerede bulunduğunu bilmiyorsan, Google Files gibi dosya dizini tarayan uygulamalar yardımıyla bu kayıtların nerede tutulduğunu keşfedebilirsin. Hatta bu dizin bahsettiğin uygulama üzerinde muhtemelen ayarlanabilir şekildedir, bunu da kontrol edebilirsin. Son olarak uygulama üzerinde Yedekleme(Backup) özellikleri mevcutsa bunları da kontrol edebilirsin. Sonrasında yapman gereken diğer cihaza da aynı uygulamayı yükleyip, yedeklerini geçirmek.

Yakınınız bile olsa insanlara ait ses kayıtlarını tutmak suçtur, bu nedenle bunları iyi koruyun.

Son düzenleme: