Samsung sonuna kadar kusurlu ürünü iade edeceğim zaman yurtiçi kargonun yaptığı çirkefliği anlatmama rağmen başka bir kargo firmasıyla göndermemi kabul etmiyor yazının tamamını dikkatlice okumanı tavsiye ederim
Hepsiburada ve Teknosa da kabul etmiyor ki. Firmalar ile anlaşmaları olduğu için.

Firma ürünü paketler kargo firmasına verir bundan sonrası kargo firmasının sorumluluğundadır. Gelen ürünü video ile açarsınız sorun var ise iade edersiniz bu kadar basit. İnternet üzerinde birçok satıcı var ve birçok satıcı kargolar yüzünden sorun yaşıyor burada satıcılar mı suçlu olmuş oluyor? Kargo X ilinden size gelene kadar birçok araç değiştiriyor birden fazla kişi elinden geçiyor kimi atıyor kimi nazik koyuyor bazen en altta kalıyor üstüne yük geliyor vs monitör TV gibi ürünler hassas ürünlerdir satıcı firmanın bu konuda yapacağı

Hepsiburada ve Teknosa da kabul etmiyor ki. Firmalar ile anlaşmaları olduğu için.
Yani satın aldığın ürüne karpuz muamelesi yapan,kargoda hasar geldiğinde sorumluluk almayan bir kargo şirketiyle anlaşmalı olup üstüne üstlük başka kargo şirketiyle göndermeni kabul etmeyince satıcı hatalı olmuş olmuyor mu XD +ben de argo olduğu için o deyimi kullanmak istemiyorum da bir suçu herkes işleyince o suç olmaktan mı çıkıyor ülkede böyle bir yasa var da bizim mi haberimiz yok?

Yani satın aldığın ürüne karpuz muamelesi yapan, kargoda hasar geldiğinde sorumluluk almayan bir kargo şirketiyle anlaşmalı olup üstüne üstlük başka kargo şirketiyle göndermeni kabul etmeyince satıcı hatalı olmuş olmuyor mu XD +ben de argo olduğu için o deyimi kullanmak istemiyorum da bir suçu herkes işleyince o suç olmaktan mı çıkıyor ülkede böyle bir yasa var da bizim mi haberimiz yok?

Büyük şirketlerin anlaşmaları olur. a/b/c/d/x firma fark etmeksizin. Cihazı servise yollarken de bu firma ile gönderin derler iade ederkende gönderin derler siz sanıyor musunuz ki a kargosu kargoları yere atıyor b firması kaz tüyü yastık ile gönderiyor. Kargolar arasında en sorunsuz firmalardan biri yurtiçi kargodur ve diğer kargolara göre en pahalıları arasındadır. TV ve monitör kırılması sadece Yurtiçi Kargo'da vs mi yaşandığını sanıyorsunuz anlamıyorum. Bu taahhütnameyi bana MNG Kargo da imzalattı Aras Kargo da imzalattı.

Siz Yurtiçi kargo firmasını genel merkeze şikayet etmek yerine sorunsuz iade alacak olan samsung a kurulmuşsunuz ben bunu bir türlü anlayamadım. Samsung ürünü gönder iade alıyoruz diyor siz ben yurtiçi ile göndermem kırılabilir diyorsunuz.

Büyük şirketlerin anlaşmaları olur. a/b/c/d/x firma fark etmeksizin. Cihazı servise yollarken de bu firma ile gönderin derler iade ederkende gönderin derler siz sanıyor musunuz ki a kargosu kargoları yere atıyor b firması kaz tüyü yastık ile gönderiyor. Kargolar arasında en sorunsuz firmalardan biri yurtiçi kargodur ve diğer kargolara göre en pahalıları arasındadır. TV ve monitör kırılması sadece Yurtiçi Kargo'da vs mi yaşandığını sanıyorsunuz anlamıyorum. Bu taahhütnameyi bana MNG Kargo da imzalattı Aras Kargo da imzalattı.

Siz Yurtiçi kargo firmasını genel merkeze şikayet etmek yerine sorunsuz iade alacak olan samsung a kurulmuşsunuz ben bunu bir türlü anlayamadım. Samsung ürünü gönder iade alıyoruz diyor siz ben yurtiçi ile göndermem kırılabilir diyorsunu
Yazıda 2 firmayı da suçluyorum samsungun kabahati yurtiçikargo kadar büyük kargo şirketi taşıma sırasında ürüne hasar geldiğinde sorumluluk almayacağını söylüyor ve samsung buna rağmen beni bu kargo şirketiyle ürünü teslim etmeye mecbur bırakıyor eğer bir kargo firmasıyla anlaşmalıysa tüketici mağdur etmeyecek firmayla anlaşma sağlamak zorundadır bunu sağlayamıyorsa da benim ürünü kendi istediğim bir firmayla göndermeme razı olmalıdırlar. Yurtiçi kargoyla anlaşırken bana mı sordular. Benim monitörümün kargoda başına bir şey gelseydi(ki 2. sipariş ettiğim monitöre geldi Allah’tan ürünü yurtiçi kargoyla yollamadılar da sadece iadeyi yurtiçikargoyla yapıyorlar)sorumluluk alan olmayacaktı ürünü satın alırken bana bu rezaleti bildirmediler ben de başkası aynı mağduriyeti yaşamasın diye buraya yazdım. Senin kazandığın paranın bir kıymeti yoksa mağdur olmaktan memnun oluyorsan bu yazıda zaten seni ilgilendiren bir şey yok ben bu yazıyı mağduriyet yaşamak istemeyen kullanıcıları bilgilendirmek için yazdım. Diğer firmalarda aynı bu kepazeliği yapıyorsa onlardan da almayız “herkesin” bu ahlaksızlığı yapması bunun doğru olduğu anlamına gelmez. Zaten ülke, bu herkes yapıyor o zaman ben de yapayım mantığı yüzünden panayıra döndü

Samsung sonuna kadar kusurlu ürünü iade edeceğim zaman yurtiçi kargonun yaptığı çirkefliği anlatmama rağmen başka bir kargo firmasıyla göndermemi kabul etmiyor yazının tamamını dikkatlice okumanı tavsiye ederim

Teşekkür ederim ama maalesef teknik olarak geçiş yapamadım çünkü g6 OLED kargoda daha elime ulaşmadan kırıldı. müşteri hizmetleri sadece para iadesi yapabileceğini söyledi para iadesi yapıldı ama aynı monitörü alıp almamakta kararsızım çünkü yazıda belirttiğim gibi iadeyi sadece yurtiçi kargoyla alıyorlar yurtiçi kargo da ihtirazi kayıt belgesini imzalamadan kargoyu almıyor
Ben G65b'yi satın alacağım. Fast IPS bi model mi satın almalıyım ikileminden çıkabilirsem. Vallahi yalan olmasın iadede şöyle bir durumla zorlarlarsa, tahminimce monitörü aldığım gibi mecidiyeköy samsungun önüne dikerim gibi.

Ben G65b'yi satın alacağım. Fast IPS bi model mi satın almalıyım ikileminden çıkabilirsem. Vallahi yalan olmasın iadede şöyle bir durumla zorlarlarsa, tahminimce monitörü aldığım gibi mecidiyeköy samsungun önüne dikerim gibi.
Hocam g65b’nin konstrast oranı ipslere göre daha iyi ama tepki süresi olarak her ne kadar internette şöyle iyi böyle mükemmel diye övseler de monitörde ghosting var klasik VA’lar gibi hantal kalıyor. Onun haricinde ekranda şöyle parıl parıl bir ışık sızması olduğu için ben iade ettim çoğu kişi bu durumu yaşamış. + bu monitörü herhangi bir sebepten iade etmek istediğinizde samsung başka bir kargo firması sağlamıyor,yurtiçi kargoyada istersen monitörünü çelik kutuda teslim et yine ihtirazi kayıt belgesi imzalatıyorlar monitörün samsungun deposuna Allah’a emanet gidiyor yani. Alıp almamak senin kararın

Dosya Ekleri

• IMG_5079.webp
    IMG_5079.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5080.webp
    IMG_5080.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme: