İkisini de kullanabiliyorsunuz zaten.SSport yerine başka bir şey verselermiş ya da sadece Amazon Prime da olur.
@14925 teşekkürler konu için
İkisini de kullanabiliyorsunuz zaten.SSport yerine başka bir şey verselermiş ya da sadece Amazon Prime da olur.
Süper lig maçları Bein Sports'ta. Yeni adıyla TOD.S Sport Plus'ta süper lig maçları yok mu ben mi bulamadım? Dart bile var.
Aynı şekilde ben de kullanamadım şuanda aktif üyeliğim olduğu içinHocam bu kodu nereye giriyoruz? 5 dakikadır arıyorum bulamadım. Sadece yeni kullanıcılar için mi geçerli acaba?
@madelyn Attığınız SS'te bulunan url'yi büyük bir hırsla, ellerimle yazdım kodu girdim ama olmadı.Neyse diğer arkadaşlara nasipmiş. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 140563
Şu şirketlerin yeni müşteri takıntısını anlayamıyorum. Sırf daha önceden kullandığımız için dezavantajlı duruma düşürüyorlar bizi.Aynı şekilde ben de kullanamadım şuanda aktif üyeliğim olduğu için![]()
Yeni hesap açıp orada kullanabilirsiniz, bu kodlar daha önce Amazon Prime üyesi olmayanlar için.Hocam bu kodu nereye giriyoruz? 5 dakikadır arıyorum bulamadım. Sadece yeni kullanıcılar için mi geçerli acaba?
@madelyn Attığınız SS'te bulunan url'yi büyük bir hırsla, ellerimle yazdım kodu girdim ama olmadı.Neyse diğer arkadaşlara nasipmiş. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 140563
Onunla uğraşacağımı sanmıyorum hocam. Zaten aylığı 39 TL.Yeni hesap açıp orada kullanabilirsiniz, bu kodlar daha önce Amazon Prime üyesi olmayanlar için.
Bi popkek bi kutu kola fiyatı vallaOnunla uğraşacağımı sanmıyorum hocam. Zaten aylığı 39 TL.