Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Komutla bakınca SSD'nin RVT0'dan sonrası görünmüyor. Diğer disklerinki görünüyor. SSD haydi sıkıntılı diyeceğim de CrystalInfo'da görünürken görünmemesinin yanı sıra diğer diskleri de görmüyor. (2 dahili HDD, 1 harici HDD, 1 SSD)FW numarasına bakmak için istemiştim, RVT0... diye devam etmeli.
Sorunu çözdüm, AMD StoreMI kurulu olduğu için birleşme olmasa da Magician'ın diski görmesini engelliyormuş. Kaldırınca sorun çözüdlü.
Tabi sadece Magician değil, CrystalDiskInfo'yu da engelliyormuş.
SSD sahte olabilir.
Hatta ben direkt sahte olduğunu düşünüyorum. ''Samsung SSD 860'' yazıyor, orada 860 EVO yazması gerekiyor. Samsung 860 diye bir model yok. Onun dışında Firmware numarası da garip, ''RVT0'' yazıyor sadece, 860 modellerinde RVT diye başlıyor ancak bu numara daha uzun.
Hatta ben direkt sahte olduğunu düşünüyorum. ''Samsung SSD 860'' yazıyor, orada 860 EVO yazması gerekiyor. Samsung 860 diye bir model yok. Onun dışında Firmware numarası da garip, ''RVT0'' yazıyor sadece, 860 modellerinde RVT diye başlıyor ancak bu numara daha uzun.
Son düzenleme:
Ürünün orijinalliğini sorguladın mı? Eğer orijinal değilse bu durum normaldir.
Ürünü Samsung'un resmi sitesinden almıştım ki aldığımda garanti sorgulaması yapmıştım Samsung üzerinden tanımıştı.Ürünün orijinalliğini sorguladın mı? Eğer orijinal değilse bu durum normaldir.
@NanoMetre, CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atabilir misin?
Şuan dışarıdayım. Eve geçince atarım ama SSD sağlığı iyiydi birkaç gün önce baktığımda.@NanoMetre, CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atabilir misin?
Hayda. Birkaç gün önce sorun yoktu, şimdi CrystalDiskInfo'da da USB'den takılı disk görünüyor diğerleri görünmüyor. Anlamadım bu işi.
Son düzenleme:
FW numarasına bakmak için istemiştim, RVT0... diye devam etmeli.
Komutla bakınca SSD'nin RVT0'dan sonrası görünmüyor. Diğer disklerinki görünüyor. SSD haydi sıkıntılı diyeceğim de CrystalInfo'da görünürken görünmemesinin yanı sıra diğer diskleri de görmüyor. (2 dahili HDD, 1 harici HDD, 1 SSD)FW numarasına bakmak için istemiştim, RVT0... diye devam etmeli.
Sorunu çözdüm, AMD StoreMI kurulu olduğu için birleşme olmasa da Magician'ın diski görmesini engelliyormuş. Kaldırınca sorun çözüdlü.
Tabi sadece Magician değil, CrystalDiskInfo'yu da engelliyormuş.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-