Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Komutla bakınca SSD'nin RVT0'dan sonrası görünmüyor. Diğer disklerinki görünüyor. SSD haydi sıkıntılı diyeceğim de CrystalInfo'da görünürken görünmemesinin yanı sıra diğer diskleri de görmüyor. (2 dahili HDD, 1 harici HDD, 1 SSD)FW numarasına bakmak için istemiştim, RVT0... diye devam etmeli.
Ürünü Samsung'un resmi sitesinden almıştım ki aldığımda garanti sorgulaması yapmıştım Samsung üzerinden tanımıştı.Ürünün orijinalliğini sorguladın mı? Eğer orijinal değilse bu durum normaldir.
Şuan dışarıdayım. Eve geçince atarım ama SSD sağlığı iyiydi birkaç gün önce baktığımda.@NanoMetre, CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atabilir misin?
Komutla bakınca SSD'nin RVT0'dan sonrası görünmüyor. Diğer disklerinki görünüyor. SSD haydi sıkıntılı diyeceğim de CrystalInfo'da görünürken görünmemesinin yanı sıra diğer diskleri de görmüyor. (2 dahili HDD, 1 harici HDD, 1 SSD)FW numarasına bakmak için istemiştim, RVT0... diye devam etmeli.