Çözüldü Samsung Magician'da SSD sağlığı gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gezegen5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 332
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gezegen5

Becerikli
Hocam Samsung SSD yazılımında benim Samsung SSD'ye baktığımda sağlığı gözükmüyor bilgi vermiyor. SSD sağlam yani kaç kere format falan da attım ve hızı da gayet iyi. Ama sağlık değeri gözükmüyor. Bu SSD'min yavaş yavaş bozulduğu veya bozulacağı anlamına mı geliyor?

Samsung Magician'da Samsung SSD'nizin sağlığı gözükmüyorsa SSD'niz sahtedir. Şöyle gözükmeli:

Samsung Magician'da Samsung SSD'nizin sağlığı gözükmüyorsa SSD'niz sahtedir. Şöyle gözükmeli:

Eki Görüntüle 118152

Ama hocam bu mümkün değil gibime geliyor çünkü aldığım yer en çok alışveriş yapılan sitelerden ve bizzat satıcıları kendileri, şimdi isim vermeyeyim ne olur ne olmaz. Laptopun bizzat kendisi ile gelen SSD ve kutu açılmamış gelmişti.

Sentinel'i veya bunu indirip deneyin. Gözüküyor burada.

SSD modeli nedir? Bu dolandırıcılık işleri en çok o sitelerde oluyor. SS atar mısın?

Laptop kardeşimde şu an gidip baktım, Samsung MZVL4256HBJD yazıyor.
Disk orijinal ancak OEM. OEM Samsung diskler Magician'da gözükmez. CrystalDiskInfo benzeri programlarla takip edebilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…