Samsung MZVLQ512HALU-00000 SSD'nin sağlığı nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Demorlius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
  • Etiketler Etiketler
    nasıl ssd
Sağlığı sorun çıkarmaz ama biraz fazla yorulmuş gibi sanki. Bu arada o profil fotoğrafınız ne öyle hocam.

Nasıl sakinleştirebilirim SSD mi? Bir de "ı wish ı was in dixie"(!) profil tamamen keyfi şaka amaçlı denilebilir.

Ne zamandan beridir kullanıyorsunuz SSD'yi acaba? Çok fazla yüksek okuma/yazma işlemleri yapmayın gereksiz yere.

Anlıyorum.
5 yıldır laptopumla beraber. İleride değiştirmeyi 2 yıl sonra düşünüyorum. Sizce ne zaman değiştirmeliyim.

SSD sağlığı bir şey ifade etmiyor, 0 sağlık ile çalışan SSD'ler var, takılmayın ona.

@Demorlius

SSD sağlığı bir şey ifade etmiyor, 0 sağlık ile çalışan SSD'ler var, takılmayın ona.
Sağlığı %0 gösteriyorsa muhtemelen tüm bloklar gitmiştir zaten. SSD çalışmaya devam eder, bozulmaz ama hiçbir okuma/yazma işlemi yapamaz. Bende de Sata 3 SSD vardı zamanında böyle oldu.

Sağlığı %0 gösteriyorsa muhtemelen tüm bloklar gitmiştir zaten. SSD çalışmaya devam eder, bozulmaz ama hiçbir okuma/yazma işlemi yapamaz. Bende de SATA 3 SSD vardı zamanında böyle oldu.

Windows kurulu o SSD'de ofis cihazında çalışıyor, bir SSD'de benim elimde var sağlık 70 yazma hızı 80 MB'a düşmüş, sağlık işi doğru olsa 550 MB yazma yapabilen SSD 80'e düşmezdi.

İzlemenizi tavsiye ederim.

Her SSD'ye göre durum değişiyor olabilir. Bendeki sağlığı %0 olan SSD'de işlem yapmaya çalıştığımda; "Bu SSD salt okundu" gibisinden uyarı verip herhangi bir işlem yapmama izin vermiyordu Windows.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…