Detaylar
Kim cevapladı?Sağlığı sorun çıkarmaz ama biraz fazla yorulmuş gibi sanki. Bu arada o profil fotoğrafınız ne öyle hocam.
Sağlığı sorun çıkarmaz ama biraz fazla yorulmuş gibi sanki. Bu arada o profil fotoğrafınız ne öyle hocam.![]()
Nasıl sakinleştirebilirim SSD mi? Bir de "ı wish ı was in dixie"(!) profil tamamen keyfi şaka amaçlı denilebilir.
Ne zamandan beridir kullanıyorsunuz SSD'yi acaba? Çok fazla yüksek okuma/yazma işlemleri yapmayın gereksiz yere.
Anlıyorum.
5 yıldır laptopumla beraber. İleride değiştirmeyi 2 yıl sonra düşünüyorum. Sizce ne zaman değiştirmeliyim.Ne zamandan beridir kullanıyorsunuz SSD'yi acaba? Çok fazla yüksek okuma/yazma işlemleri yapmayın gereksiz yere.
Anlıyorum.
O zaman sağlığı gayet iyi hocam. Ben 1-2 yıllık falan sanmıştım. Değiştirmenize gerek yok, kolay kolay bozulmazlar zaten.5 yıldır laptopumla beraber. İleride değiştirmeyi 2 yıl sonra düşünüyorum. Sizce ne zaman değiştirmeliyim.
Sağlığı %0 gösteriyorsa muhtemelen tüm bloklar gitmiştir zaten. SSD çalışmaya devam eder, bozulmaz ama hiçbir okuma/yazma işlemi yapamaz. Bende de Sata 3 SSD vardı zamanında böyle oldu.SSD sağlığı bir şey ifade etmiyor, 0 sağlık ile çalışan SSD'ler var, takılmayın ona.
Sağlığı %0 gösteriyorsa muhtemelen tüm bloklar gitmiştir zaten. SSD çalışmaya devam eder, bozulmaz ama hiçbir okuma/yazma işlemi yapamaz. Bende de SATA 3 SSD vardı zamanında böyle oldu.
Windows kurulu o SSD'de ofis cihazında çalışıyor, bir SSD'de benim elimde var sağlık 70 yazma hızı 80 MB'a düşmüş, sağlık işi doğru olsa 550 MB yazma yapabilen SSD 80'e düşmezdi.
İzlemenizi tavsiye ederim.