Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Ben ana monitör olarak Samsung Odyssey G65B 27", ikinci monitör olarak da AOC 24G4XE kullanıyorum. Fakat geçen hafta Cumartesi günü kuzenim masaüstü bilgisayarını format için getirdi. Ben de güzelce format attım. Sonra ise kasayı teslim ettim.

Kuzenim monitör olarak Samsung Odyssey G3 kullanıyor. Galiba 144 Hz olan eski modellerden diye hatırlıyorum. Forumda hiçbir şekilde tavsiye edilmiyor, berbat bir model olduğu sürekli söyleniyor.

Her neyse, monitörü bizzat görme fırsatım oldu. Monitörü biraz deneyimledim ve size şunu söyleyebilirim: BERBAT!

Monitörde aşırı fazla Ghosting ve Black Smearing mevcut. Bu öyle bir seviyede ki, masaüstü kullanımında bile doğrudan belli oluyor.

Görüntü kalitesi ise gerçekten epey zayıf. Yazıların görünümü falan epey kötü. Benim kullandığım G65B monitör de VA panel kullanıyor fakat arada dağlar kadar fark var. Renk kalitesi de keza epey zayıf, benim eski ikinci monitörüm olan AOC C24G1 bile bundan daha iyiydi.

UFO testi yaptım bu arada ve gerçekten aşırı kötüydü. Maalesef fotoğrafını çekemedim fakat başka bir forumda 165 Hz modelinin UFO testi yapılmış:

samsung odyssey g3 165hz ufo testi alıntı.webp

Kuzenimin monitöründe de durum aynen bunun gibiydi. Aşırı fazla Ghosting ve Black Smearing vardı.

Bu nedenle Samsung Odyssey G3 almayın, aldırmayın!

Merhaba arkadaşlar. Ben ana monitör olarak Samsung Odyssey G65B 27", ikinci monitör olarak da AOC 24G4XE kullanıyorum. Fakat geçen hafta Cumartesi günü kuzenim masaüstü bilgisayarını format için getirdi. Ben de güzelce format attım. Sonra ise kasayı teslim ettim.

Kuzenim monitör olarak Samsung Odyssey G3 kullanıyor. Galiba 144 Hz olan eski modellerden diye hatırlıyorum. Forumda hiçbir şekilde tavsiye edilmiyor, berbat bir model olduğu sürekli söyleniyor.

Her neyse, monitörü bizzat görme fırsatım oldu. Monitörü biraz deneyimledim ve size şunu söyleyebilirim: BERBAT!

Monitörde aşırı fazla Ghosting ve Black Smearing mevcut. Bu öyle bir seviyede ki, masaüstü kullanımında bile doğrudan belli oluyor.

Görüntü kalitesi ise gerçekten epey zayıf. Yazıların görünümü falan epey kötü. Benim kullandığım G65B monitör de VA panel kullanıyor fakat arada dağlar kadar fark var. Renk kalitesi de keza epey zayıf, benim eski ikinci monitörüm olan AOC C24G1 bile bundan daha iyiydi.

UFO testi yaptım bu arada ve gerçekten aşırı kötüydü. Maalesef fotoğrafını çekemedim fakat başka bir forumda 165 Hz modelinin UFO testi yapılmış:

Eki Görüntüle 201141

Kuzenimin monitöründe de durum aynen bunun gibiydi. Aşırı fazla Ghosting ve Black Smearing vardı.

Bu nedenle Samsung Odyssey G3 almayın, aldırmayın!
Bende de g65b var genel olarak memnunum ekran açılışta gidip geliyordu bı kere oda chipset bios yada ekran kartı driverin dan sonra düzeldi hangisinden bilmiyorum 😄 bu kadar kızmayın monitöre parası ona yetmistir almıştır ne kadar ekmek o kadar köfte demişler :) sizin g65b renk ve diğer ayarlar nasil önemli olan ?

Merhaba arkadaşlar. Ben ana monitör olarak Samsung Odyssey G65b 27", ikinci monitör olarak da AOC 24G4Xe kullanıyorum. Fakat geçen hafta cumartesi günü kuzenim masaüstü bilgisayarını format için getirdi. Ben de güzelce format attım. Sonra ise kasayı teslim ettim.

Her neyse, monitörü bizzat görme fırsatım oldu. Monitörü biraz deneyimledim ve size şunu söyleyebilirim: berbat!

Monitörde aşırı fazla ghosting ve Black smearing mevcut. Bu öyle bir seviyede ki, masaüstü kullanımında bile doğrudan belli oluyor.

Görüntü kalitesi ise gerçekten epey zayıf. Yazıların görünümü falan epey kötü. Benim kullandığım G65b monitör de VA panel kullanıyor fakat arada dağlar kadar fark var. Renk kalitesi de keza epey zayıf, benim eski ikinci monitörüm olan AOC C24G1 bile bundan daha iyiydi.

Eki Görüntüle 201141

Kuzenimin monitöründe de durum aynen bunun gibiydi. Aşırı fazla ghosting ve Black smearing vardı.

bu nedenle Samsung Odyssey G3 almayın, aldırmayın!

Benim arkadaş 27" G3 olana 8.000₺ verdi MediaMarkt'ta bir güzel kazıklamışlar.
Bana danışmadan aldı.