Merhaba dostlar, daha önceden bunun için bir konu açmıştım ancak o konuda tam detaylı açıklamadığımı fark ettim.

WhatsApp Görsel 2025-04-13 saat 08.46.42_8a56c2f1.webp

WhatsApp Görsel 2025-04-13 saat 08.46.58_dacd0e23.webp

Fotoğraflarda gördüğünüz üzere noktamsı bir şey var. Bu şey odama güneş girdiğinde yemyeşil parlar iken, güneş yok iken gri bir şekilde durmaktadır. Monitörü kapatsam da, açsam da orada durmaktadır yani hep orada yuvarlak bir şey mevcuttur. Bu fotoğraflardan da açıkça görebileceğiniz üzere tam olarak ekranın gösterildiği yerde değil o ekstra siyah bölgededir. Bu bana sıkıntı oluşturur mu? Değişimini yaparlar mı? Yani uğraşmam gereken bir olay mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, daha önceden bunun için bir konu açmıştım ancak o konuda tam detaylı açıklamadığımı fark ettim.

Eki Görüntüle 142385

Eki Görüntüle 142386

Fotoğraflarda gördüğünüz üzere noktamsı bir şey var. Bu şey odama güneş girdiğinde yemyeşil parlar iken, güneş yok iken gri bir şekilde durmaktadır. Monitörü kapatsam da, açsam da orada durmaktadır yani hep orada yuvarlak bir şey mevcuttur. Bu fotoğraflardan da açıkça görebileceğiniz üzere tam olarak ekranın gösterildiği yerde değil o ekstra siyah bölgededir. Bu bana sıkıntı oluşturur mu? Değişimini yaparlar mı? Yani uğraşmam gereken bir olay mı?
Yani değil hoca, ben 2 ölü piksel ve 1 çizik ile monitör kullanıyorum. Zamanla varlıklarına alıştım, yani değiştirmeye gerek yok. Ama tabii sizin tercihiniz ne bilmem.

Hocam o neredeyse her monitör de var. İçiniz rahat olsun sorun değil. Ayıplı ürün hiç değil. Monitörü kapatın, yine gözükmeye devam edecek. Ölü pixel kapalı halde gözükür mü? Ne ölü pixel ne sıkışmış pixel.
Ya hoca, bende 2 ölü piksel ve büyük bir çizik var. Değiştirsem mi yahu? ::hehehe:

Boşuna endişe etmişsiniz. (: O bir sorun değildir, insanlar monitörlerine dikkatli baksalar hepsinde var olan noktalardan. Üreticiler onu köşelere koyarlar özellikle. Rahatsızlık vermesin diye.

Hocam siz bilirsiniz olabilir. Ölü pixeller zamanla artabilen şeylerdir. @18150,

Boşuna endişe etmişsiniz. (: O bir sorun değildir, insanlar monitörlerine dikkatli baksalar hepsinde var olan noktalardan. Üreticiler onu köşelere koyarlar özellikle. Rahatsızlık vermesin diye.

Hocam siz bilirsiniz olabilir. @18150,
Benim monitör çok şey yaşadı, artık emeklilik yaşı geldi. Görmek istemeyeceği şeyler gördü de. :hehehe:

Benim monitör çok şey yaşadı, artık emeklilik yaşı geldi. Görmek istemeyeceği şeyler gördü de. :hehehe:

Hocam siz bilirsiniz olabilir. Ölü pixeller zamanla artabilen şeylerdir. @18150,
Saolun reisler 1 haftadır kara kara düşünüyordum :)

Konunuzu daha önce görmüştüm, orada da benzer cevaplar gelmişti. İçiniz rahat etsin. Yanlış hatırlamıyorsam üretimde panelleri hizalama yapmak için panelin dört köşesinde bulunur. Eskiden forumda öyle okumuştum.

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 11.58.41_7fc4eb95.webp