Anladım peki g4u almamak için bir sebebmi bu 7220 TL alınır mı?
G4 ile alakalı bir eksi değil bu, almamak için bir sebep değil yani. Görüntü kalitesi açısından aynı bütçede çok daha iyi modeller var ancak hız olarak G4 daha iyi. Tercih meselesi.
Anladım peki g4u almamak için bir sebebmi bu 7220 TL alınır mı?
Sistemin i5 12400F
32 GB RAM RTX 4060 hangi monitoru onerirsiniz bana?
Sistemin i5 12400F
32 GB RAM RTX 4060 hangi monitoru onerirsiniz bana?
R27Qe gereksiz pahalı msi model de aynı fiyat bandlarında iyi bir monitör oralara çıkarsa lenovo tercih etmesini öneririm.1080p olarak 25G3zm veya 24G42e. 2K olarak R27qe, G274QPF E2 veya Q27g4XF. Öncelik sıralaması lenovo>msi>=aoc.
R27qe gereksiz pahalı MSI model de aynı fiyat bandlarında iyi bir monitör oralara çıkarsa Lenovo tercih etmesini öneririm.
Gereksiz pahalı değil. Bütçesindeki en iyi 2K oyuncu monitörüne gereksiz pahalı demeniz absürt kaçmış.
1-boe panel kullanıyor.
2-oxide TFT panel yapısı(muadillerinden kaliteli)
3- arka aydınlatması da kaliteli.
7.5k bantlarında gezen monitör oralara çıkmış. Ktc monitör önermemenizin sebebi nedir? Bütçesi 7500 TL civarlarında zaten.
Satılan fiyat umurumda değil. Bütçesindeki en iyi monitör R27qe. Almamak için bir sebep değil. Zamlandıysa ne olmuş yani? Zaten bedava fiyatta satılıyordu.
Ktc önermiyor değilim, diğer modeller daha kaliteli. Bütçe çıkarsa öncelik onlar. Olmazsa ktc de olur.
Olabilir.Oraya çıkarsam biraz daha bekler G65b bakarım şahsen. R27QE gayet iyi bir monitör fakat 1K 1.5k üstüne G65b var. Çıkamayanlar için zaten fiyatının en iyisi.