5 tane nedir ya ben 1 tanesine tutuldum gözüm oraya kayıyor ha bire hakem heyetine başvurun.

İlk defa Samsung marka monitor aldım güzel monitor ama işte ucuz ürün yapacak bir şey yok bakacağız hayırlısı diyelim. :)

Bende Samsung SyncMaster S22B300 var. 4. senemiz. 2. el aldım. Eskileri LED paneldi ve kendi üretiyordu. 2012 model. Cinema modu falan var bayağı güzel. Ama işte yenileri kendi yapmıyor. Eski Samsung'lar arkasından ağlatır. Yeniler 5 para etmez. Zaten oledlerde yok yanma sorunu yok temizlik sorunu yok kapanma muhabbeti vs dert üstüne dert. Keşke adam gibi markalar nispeten yüksek kontrastlı Fast IPS paneller yapsa da aynı laptoplardaki gibi yüksek nit değerine sahip bizde bu derdi çekmesek. Hem üretim artarsa maliyet azalır. Şu an 1000:1 kontrastlılar ucuz 1500:1 falan pahalı. Aslında sürekli 1500:1 falan üretilse ürün fazla olunca mal da ucuzlar. Keşke bu firmaları ben yönetsem de işte o kadar param yok:D.

Hakkınızı arayın derim ayıplı ürün kullanmak zorun değilsiniz.

Doğru diyorsunuz ama. Hem oturduğum yerde servisi yok adamakıllı, hem de çok zamanım yok. Bende değiştirmek istiyorum eğer siz olumlu bir geri dönüş alırsanız, bende kayıt açarım Samsung'dan. Takipteyim.

5 tane ölü pikseli olan monitörü hala iade etmeye çalışıyorum hocam çok dertler.

1 adet ölü piksel bile olsa garanti kapsamında değişim veya iade hakkınız var size 5'ten vs fazla olması gerekiyor diyenlere inanmayın.

Doğru diyorsunuz ama. Hem oturduğum yerde servisi yok adamakıllı, hem de çok zamanım yok. Bende değiştirmek istiyorum eğer siz olumlu bir geri dönüş alırsanız, bende kayıt açarım Samsung'dan. Takipteyim.

1 adet ölü piksel bile olsa garanti kapsamında değişim veya iade hakkınız var size 5'ten vs fazla olması gerekiyor diyenlere inanmayın.
Süreç gelişince haberdar edeceğim yarın için servisin gelmesini bekliyorum.

Süreç gelişince haberdar edeceğim yarın için servisin gelmesini bekliyorum.
Hak olduğunu zaten biliyorum ama Samsung tarafı buna uymuyor. THK'yle uğraşmak isteyenler buyursun.

Hak olduğunu zaten biliyorum ama Samsung tarafı buna uymuyor. Thk'yle uğraşmak isteyenler buyursun.

Hak olduğunu zaten biliyorum ama Samsung tarafı buna uymuyor. Thk'yle uğraşmak isteyenler buyursun.

Samsung'un kendi sitesinde ayıplu ürün için yazılanı yazıyorum.
(Ç. Satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme) kararlı bir şekilde konuşursanız belki dilinizden anlarlar.

Ucuzluk ile alakası yok. Pahalı monitörde de çıkabilir.

Pahalı monitördede çıkabilir evet bende aksini söylemedim ama ürün zaten giriş seviyesi ucuz monitör bundan önceki 24G4X 1 sene kullandım oda giriş seviye ucuz monitor bir sorun olmadı kısacası 20'ye yakın monitor degiştirdim ve Samsung'da başıma geldi şans diğer markalardada olabilirdi ama bana denk gelmedi.

Güncelleme: 27.08.2025 tarihinde servis eve gelerek cihazı inceledi ölü pixel olan resmi gösterdim ölü pixeli gösterdim gerekli incelemesini yaptı ve ilk başta bunun canlı pixel olduğunu :D elmizde panel varsa panel değimi yapacaklarını 5 taneye kadar böyle pixel sorunu olabilir gibisinden bir şeyler söyledi bende 1 tane hakem heyeti için yeterli deyince birden attığı oltaya düşmediğimi anladı ve tabii öyle bir hakkınız var dedi ben ürünü yeni aldığımı belirtip birebir degişim veya para iadesi istediğimi belirttim kendisi de durumu Samsung merkeze ileticeğini tarafıma oradan dönüş yapılacağını belirtti şu an için beklemedeyim süreç gelişince konu üzerinden bilgilendirme sağlayacağım.

Güncelleme: Ürünün degişimini istemiştim degişim onaylanmış.

Son düzenleme:
Stok olmadığı için 27" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör öneriyorlar kabul etmeli miyim ?
@BerkayZ87

Baktımda ürüne VA panel diyor curved(kavisli) 27 inç diyor ben Curved olayını sevmiyorum ve genelde FPS oyunları oynuyorum bu monitör bana gelmez herhalde.

Son düzenleme:
Ürün yaklaşık 1 senedir bende. Değişim istersem yaparlar mı?

Yani süre olayı var mı bilmiyorum ben haziran sonunda almıştım ama garantisi devam ediyor ürünüzün sonuçta ve ürünün stoku yok zaten bana bu 2K montitörü önerdiler ama bana gelmez bu Curved sevmiyorum hem VA panel hem 27 inç.

Yani süre olayı var mı bilmiyorum ben haziran sonunda almıştım ama garantisi devam ediyor ürünüzün sonuçta ve ürünün stoku yok zaten bana bu 2K montitörü önerdiler ama bana gelmez bu Curved sevmiyorum hem VA panel hem 27 inç.

Evet VA panel olması üzücü oldu. Ama tek seçenek o ise yapacak bir şey yok. Yarın eğer yaşadığım ilde servis var ise gideceğim.