Stok olmadığı için 27" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör öneriyorlar kabul etmeli miyim ?
@BerkayZ87

Baktımda ürüne VA panel diyor curved(kavisli) 27 inç diyor ben Curved olayını sevmiyorum ve genelde FPS oyunları oynuyorum bu monitör bana gelmez herhalde.
Direkt kabul et derim. G6 çok farklı bir VA panel monitör.

Direkt kabul et derim. G6 çok farklı bir VA panel monitör.

Curved monitor 27 inç FPS oynuyorum ben ücret iadesi alacağım üstüne koyup farklı marka monitör alacağız artık.

Evet VA panel olması üzücü oldu. Ama tek seçenek o ise yapacak bir şey yok. Yarın eğer yaşadığım ilde servis var ise gideceğim.

Ben ücret iadesi alacağım.

Amazon'dan Amazon satıcılı G4 aldım 2 tane çıktı Bunda'da kafayı yersin iade ettim direk uğraşılmaz bu Samsung ile.

Dosya Ekleri

• G0Lk5xvWcAAQB7T.webp
    G0Lk5xvWcAAQB7T.webp
    3,7 MB · Görüntüleme: 43
  • G0LkcE2WkAA853H.webp
    G0LkcE2WkAA853H.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Samsung yerine asus tuf alın. 270 hz olan modeli.

G4 daha iyi bir monitör.

Curved monitor 27 inç FPS oynuyorum ben ücret iadesi alacağım üstüne koyup farklı marka monitör alacağız artık.

Ben ücret iadesi alacağım.

Amazon'dan Amazon satıcılı G4 aldım 2 tane çıktı Bunda'da kafayı yersin iade ettim direk uğraşılmaz bu Samsung ile.

Ben de Amazon'dan aldım sanslıyım galiba ölü piksel gelmedi. Bir de senin bu paylastıgın fotograftaki gibi bir sarılık IPS glow da yok. Şans işi biraz tüm monitor markalarında başınıza gelebilir.

27" Odyssey G6 G65b 2K 240 Hz gaming monitör çarşamba günü elime ulaşacak kapalı kutu ilgilenen varsa uyguna bırakacağım.