Aldım daha temin stok bitmeden sizce nasıl? FPS oyunlari oynuyorum arkadaşlar.
Gayet iyi monitor, hayirli olsun. Ne kadara aldin? Linkteki fiyata aldiysan pahali olmus. Daha ucuz satan guvenilir yerler var.
Güzel monitör ben de kullanıyorum ghosting sorunu falan yok. Fakat biraz pahalıya denk gelmiş. Ben de 5800'e almıştım bir tanıdığın öğrenci belgesinden yararlanarak. Amazon 7700'e satıyor.Evet bir satici 7700'e satiyordu ama tam guvenemedim. Teşekkür ederim bunun taksit olayi cok isime yaradi 6 ay için. Ghosting ya da bir sorunla karsilasmam degil mi?
Güzel monitör ben de kullanıyorum ghosting sorunu falan yok. Fakat biraz pahalıya denk gelmiş. Ben de 5800'e almıştım bir tanıdığın öğrenci belgesinden yararlanarak. Amazon 7700'e satıyor.
Güzel monitör zaten hocam. Hayırlı olsun.Evet ama benim çok vaktim yoktu bu 2 hafta içerisinde almak zorundaydim. Ogrenci indiriminden haberim var ama o bir daha ne zaman gelir bilmiyorum. Stokta tukeniyordu. Amazon'da taksit firsatindan yararlanabilir miyim bilmiyordum neyse artik. Evet 700 TL daha pahali ama içim rahat olsun sorunla karsilasmayim diye bence boyle daha iyi oldu.
Teşekkür ederim.