Kalitesiz bir model. 9060XT çok güç çekmeyen bir model. Yeterli olur idarelik.
Psikolojik mi bilmiyorum ama renk kalitesinde bir artış var gibi.@michaelscofield, iyi o zaman, memnun kalmana sevindim.
Psikolojik mi bilmiyorum ama renk kalitesinde bir artış var gibi.@michaelscofield, iyi o zaman, memnun kalmana sevindim.
Sadece siyah ve beyazlara değil mi hocam?@michaelscofield, psikolojik degil, kontrast ayariyla oynama yapmak renklere etki eder.
Kalitesiz bir model. 9060XT çok güç çekmeyen bir model. Yeterli olur idarelik.
Psikolojik mi bilmiyorum ama renk kalitesinde bir artış var gibi.
Patlama falan olmaz ne patlaması? Bilgisi olmayan biri sallayıp söylemiş sana bunu. Hiçbir şey olmaz.O zaman 1 ay gibi bir sürede gunde 8 9 saat oynayista sorun cikarmaz? Isinmasi 8 9 saatte patlar matlar dediler ne yapmaliyim?
Hayir. Kontrast anlatilirken siyah ve beyazin ozellikle vurgulanma sebebi, siyah ile beyazin en zit iki renk olmasindan kaynakli. Kontrastin zaten kelime anlami zitlik demek.
Patlama falan olmaz ne patlaması? Bilgisi olmayan biri sallayıp söylemiş sana bunu. Hiçbir şey olmaz.
Kraal sağ ol. Peki sistem bilesenlerine zarar verebilir mi? Zarar verirse garanti kapsamina girer mi? Kimileri zarar verir diyor ekran kartina anakarta biraz fazla voltaj akisindan. Kral vallahi sadece Roblox oynarim. Yeni PSU alinca hikayeli oynarim.
Teşekkür ettim.Hayir. Kontrast anlatilirken siyah ve beyazin ozellikle vurgulanma sebebi, siyah ile beyazin en zit iki renk olmasindan kaynakli. Kontrastin zaten kelime anlami zitlik demek.
Tamamdir tesekkurler . Cok dusuk ihtimal derken asiri yuk altinda olabilecek sekilde mi ?İstediğin oyunu oyna. Ben o PSU'dan çok çok daha dandik bir PSU'yu kullandım uzun süre. Zarar vermesi şans işi fakat çok düşük bir ihtimal. Kafana takma istediğin oyunu oyna yeni PSU alıncaya kadar.
Teşekkür ettim.
Tamamdir teşekkürler. Cok dusuk ihtimal derken aşırı yuk altinda olabilecek sekilde mi?