Subzero

Uzman
Merhaba arkadaşlar,
Samsung Odyssey G65b model monitörü almayı düşünüyorum. Genel olarak video düzenleme, yapay zeka tabanlı işler ve zaman zaman oyun için kullanacağım. Bu bütçede alınabilecek mantıklı bir tercih mi sizce?
Dezavantajları, uzun vadede yaşanabilecek sorunlar var mı? Kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bir de öğrenci indirimiyle nasıl bu monitörü alıyorduk Samsung sitesinde onu da belirtirseniz sevinirim.

Alınır. Ögrenci planına katılın diye bir seçenek var. Oradan bilgilerinizi girip alabilirsiniz.
Peki hocam, bu modelin ekranı çok mu kavisli? Video edit gibi işlerde rahatsız eder mi? Daha önce 24 inç kavisli bir monitör kullanmıştım ve beni rahatsız etmemişti. Acaba bu modeldeki kavis de öyle midir?
Bir de bazı kullanıcılar bu modelde ghosting ve ekran kapanmaları gibi sorunlar yaşadığını söylemişti. Sizce bu modelde bu tür problemler var mı? Uzun vadede bana sorun çıkarır mı? Genel olarak bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kavis'i normal kavis, diğerlerinden farklı bir yanı yok yani. Kronik bir Ghosting'i yok diye biliyorum.

Monitör güzel bir model öğrenci indirimi ile ne kadar oluyor bilmiyorum ama çok iyi bir modeldir, alabilirsiniz.

Peki hocam, bu modelin ekranı çok mu kavisli? Video edit gibi işlerde rahatsız eder mi? Daha önce 24 inç kavisli bir monitör kullanmıştım ve beni rahatsız etmemişti. Acaba bu modeldeki kavis de öyle midir?
Bir de bazı kullanıcılar bu modelde ghosting ve ekran kapanmaları gibi sorunlar yaşadığını söylemişti. Sizce bu modelde bu tür problemler var mı? Uzun vadede bana sorun çıkarır mı? Genel olarak bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fiyatının en iyi monitörü. Ghosting falan yok sorunsuz monitor. Kavisi çok değil zaten az çok aynı diğer monitörlerle.

Icerik uretimi icin Odyssey G6 tavsiye etmem. IPS modellere yonel. Ayrica kavisi fazla.
Bu modelde ghosting yasadigini soyleyen birisi ya ghostingin ne oldugunu bilmiyordur ya da o urunu kullanmiyordur.

Icerik uretimi icin Odyssey G6 tavsiye etmem. IPS modellere yonel. Ayrica kavisi fazla.

Bu modelde ghosting yasadigini soyleyen birisi ya ghostingin ne oldugunu bilmiyordur ya da o urunu kullanmiyordur.

Hocam, ben dün bu monitörü aldım. Sizce, bu fiyat bandında bundan daha iyileri var mı?