serdar3030
Uzman
- OverDrive tepki vermiyor hangi seviyeye alırsam alayım ghosting aynı.
- Siyah ekrana aldigimda komple mavimsi bir ışık oluyor.
- Göz kırpma var mı yok mu çok emin degilim.
- OverDrive tepki vermiyor hangi seviyeye alırsam alayım ghosting aynı.
- Siyah ekrana aldigimda komple mavimsi bir ışık oluyor.
- Göz kırpma var mı yok mu çok emin degilim.
Hocam valla çok şanssız çıktınız. Değişim talep edin derim direk. Gördüğünüz gibi sizle aynı anda alan arkadaşta hiçbir problem çıkmadı.Valla çok moralim bozuldu , Asus VG27AQL3A almıştım oda arızalı çıktı iade ettim , uğraşıyorum kaç gündür monitörsüz
Valla çok şanssızım heralde , değişim talebimde bişey yok diyerek geri gönderirler ,14 günlük yasal iade hakkımda biter diye korkuyorumHocam valla çok şanssız çıktınız. Değişim talep edin derim direk. Gördüğünüz gibi sizle aynı anda alan arkadaşta hiçbir problem çıkmadı.
Gönderirken ürünün arzalı olduğunu belirtip iade veya değişim istiyorum deyin. İade edip tekrar almaya kalkarsanız size iade ettiğiniz ürünü gönderebilirler. Bu şekilde ya para iadesi yapacaklar yada farklı ürün gönderecekler.Valla çok şanssızım heralde , değişim talebimde bişey yok diyerek geri gönderirler ,14 günlük yasal iade hakkımda biter diye korkuyorum
Yani siz bilirsiniz olabilir ama iadeyi kabul etmezlerseŞimdi 1 tane daha sipariş verip bunu iadeye mi yollasam![]()
Olması lazım.