reddawn

Uzman
Merhabalar, Samsung Odyysey G65 27" modelini kullanıyorum. Monitör, klavyede bir şey yazarken dahi sallanıyor. Montajını ne kadar sağlam da yapsam sorunu çözemedim. Bu yüzden stant alacağım bu monitör için uyumlu kaliteli stant öneriniz var mı? Yalnız tek bir husus var, masanın altı düz değil, demir profiller dört bir kenarından geçiyor. Resimde ekledim. Bu yüzden bu masaya uygun stant var mı? varsa o demir profilde zamanla sorun yaratır mı? Ya da alternatif öneriniz varsa kullanım şekli olarak belirtebilirsiniz, şimdiden teşekkürler.

(Bütçe 1-3 arası daha fazlası olmaz ne yazık ki, performanslı ve fiyatı ne kadar uygun olursa bu bant aralığında iyi olur benim için.)

Dosya Ekleri

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    4,4 MB · Görüntüleme: 211
O monitörü North Bayou F80 ile kullanıyorum. Memnunum. Kıstırarak kullanıyorum ama senin masaya olmaz gibi. Masayı delmek gerekebilir.
20250306_173839.webp
Monitöre kutunun içindeki siyah Vesa uyumlu hale getiren metali takmak gerekiyor. Haberin olsun
20250403_162744.webp

Hocam demir profile o şekilde sıkıştırsak halkanın çevresi boşta kalsa tutmaz mı yine de?
İç tarafta monitörün kendi 4 vidasını kullanıyorsun.
Screenshot_20250405_150654_M365 Copilot.webp
Dış tarafta North Bayou f80'dan çıkan 4 küçük vidayı kullanıyorsun.
Sadece sıkıştırıp kullanıp risk almaya gerek yok

Demir profil diyince aklım o metale gitmiş. Masanın demirinden bahsediyormuşsun pardon. Arkadaş da o şekilde kullanıyorsa sorun olacağını sanmıyorum

Tutar hocam, dün anlatmıştım detaylı sizlere. :)
Biliyorum hocam, arkadaş da öyle diyince fikrini almak istedim teşekkürler eksik olmayın. :)
İç tarafta monitörün kendi 4 vidasını kullanıyorsun.
Eki Görüntüle 138117
Dış tarafta North Bayou f80'dan çıkan 4 küçük vidayı kullanıyorsun.
Sadece sıkıştırıp kullanıp risk almaya gerek yok

Demir profil diyince aklım o metale gitmiş. Masanın demirinden bahsediyormuşsun pardon. Arkadaş da o şekilde kullanıyorsa sorun olacağını sanmıyorum
Evet hocam arkadaş da belirtti zaten sorun olmuyormuş teşekkürler ilginiz için.

Hocam demir profile o şekilde sıkıştırsak halkanın çevresi boşta kalsa tutmaz mı yine de?
Öğrenci evi olduğu için Mutfak masasına sistemi kurmuştum ve masanın alt kısmı düz değil, L şeklinde bir çıkıntısı var. Sıkıştırılan halkanın yarısı dışarıda yarısı içeride olacak şekilde duruyor ve monitörümü gayet iyi tutuyor. Tabii haftada bir masanın altına yatıp ne olur ne olmaz gevşeme var mı diye kontrol ediyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum

Öğrenci evi olduğu için Mutfak masasına sistemi kurmuştum ve masanın alt kısmı düz değil, L şeklinde bir çıkıntısı var. Sıkıştırılan halkanın yarısı dışarıda yarısı içeride olacak şekilde duruyor ve monitörümü gayet iyi tutuyor. Tabii haftada bir masanın altına yatıp ne olur ne olmaz gevşeme var mı diye kontrol ediyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum
teşekkürler hocam deneyiminizi paylaştığınız için. Siparişi verdik bakalım.