Bütçe
15000

Marksman

Uzman
Selamlar,

Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz monitöre bakıyorum, 4070 Ti, 4080, 5070 veya 5070 Ti GPU'lu bir sistem toplama düşüncem var.

Sizce bu kartlar için iyi bir monitör mü olur? Genellikle World of Tanks oynayacağım çok fazla oynadığım bir oyun yok, belki story mode oyunlar oynanır.

Eğer bu monitör yerine farklı bir öneriniz olursa bakabilirim, 2K 240Hz olması önceliğim, görüntü kalitesi de iyi olursa tadından yenmez. Maksimum bütçem ₺15.000

Bahsettiğiniz monitör bütçeniz aralığında alınabilecek en iyi monitör. 2K ve VA panel, fakat bayağı kaliteli bir panele sahip.
Şahsen kullanmıyorum, kullananlar yorumlarını iletebilir. Bana da çok fazla önerildi, yakında almayı düşünüyorum. Samsung öğrenci indirimi devam ediyorsa 10bine alabilirsiniz.

Akıcılık değerleri gayet güzel. İçinde sosyal medya uygulamaları da var kumandası ve hoparlör kalitesi gerçekten iyi. Fiyatını hakediyor 9200'e almıştım 7-8 ay önce absürt zam almadıysa alabilirsiniz. Ayakları biraz fazla büyük masamda gereksiz yer kaplamıştı ve curved olması bana göre - yazar.

2 defa Samsung monitör kullanan biri olarak söylüyorum. Yıllar önce aldığım LCD monitör'ün 2 yıl sonra kapasitörü patladı. Yıllar sonra G70B model 4K monitör aldım ve şuan mecburen kullanıyorum. Daha 3 yıl oldu olmadı, 2 tane ölü piksel oluştu. OLED'leri belki kalitelidir bilemem ama diğerlerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Daha önce yıllarca AOC monitör kullandım sorun yaşamadım, Asus kullandım sorun yaşamadım. Samsung kesinlikle tavsiye etmem.