Detaylar
Kim cevapladı?Menteşelerini iyice sıktınız mı? Aldığınız standın linki var mı? Taşıma kapasitesi ne?
Kullandiginiz vidalar monitorun VESA yuvasindakilerden daha kucuktur. Kilavuzunda M4 10mm vida kullanin demis. Hirdavatcidan bu vidalardan alip denemeni tavsiye ederim. Agirligi da 6,4 kg olarak verilmis. Sizin aldiginiz standin tasima kapasitesi kac Kg? Linkini verin bakalim.
Edit: Rastgele bir kac tane standa baktim. 22 lbs ~ 10 Kg yazmislar. Agirliktan olma ihtimali pek yok gibi.
Edit: Rastgele bir kac tane standa baktim. 22 lbs ~ 10 Kg yazmislar. Agirliktan olma ihtimali pek yok gibi.
Son düzenleme:
troken
Başarılı
Kullandiginiz vidalar monitorun VESA yuvasindakilerden daha kucuktur. Kilavuzunda M4 10mm vida kullanin demis. Hirdavatcidan bu vidalardan alip denemeni tavsiye ederim. Agirligi da 6,4 kg olarak verilmis. Sizin aldiginiz standin tasima kapasitesi kac Kg? Linkini verin bakalim.
Stand buydu temu'dan şuanda yok stokta.Menteşelerini iyice sıktınız mı? Aldığınız standın linki var mı? Taşıma kapasitesi ne?
Bu vidalardan hangisi hocam?
M-A olabilir ama emin degilim. Vida ucuz bir sey zaten, kilavuzunda yazan M4 10 mm vidalardan 4 tanesini 3-5 TL ye alirsin hirdavatcidan.
Monitor dusuyor dedigini biraz daha aciklar misin? Stand asagi dogru mu egiliyor, monitor arkasindaki plakadan kurtulup ayriliyor mu? Nedir durum?
Monitor dusuyor dedigini biraz daha aciklar misin? Stand asagi dogru mu egiliyor, monitor arkasindaki plakadan kurtulup ayriliyor mu? Nedir durum?
troken
Başarılı
M-A olabilir ama emin degilim. Vida ucuz bir şey zaten, kivavuzunda yazan M4 10 mm vidalardan 4 tanesini 3-5 TL'ye alirsin hirdavatcidan.
Monitor dusuyor dedigini biraz daha aciklar misin? Stant asagi dogru mu egiliyor, monitor arkasindaki plakadan kurtulup ayriliyor mu? Nedir durum?
Vida ile alakası yok gibi hocam.
Bu şekilde tutmuyor. Düzeltiyorum hemen düşüyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Son resme gore "monitor dusuyor" dedigin Z ekseninde ust tarafi sana dogru gelecek sekilde egiliyor herhalde. Ortadaki civatayi elle siktiysan yeteri kadar tutmamistir. Civatayi takarken pulda kullanmamissin sanirim. O yuzden yeteri kadar sikilmamis olabilir. O civatayi çıkarıp iki tarafina M-Cdeki pullardan birer tane takip somun tarafini pense ile tutarak sikistir. Acisi degismez oyle.
Son düzenleyen: Moderatör:
troken
Başarılı
Hocam bunu sıkıyordum işte, yine de durmuyordu.Son resme gore "monitor dusuyor" dedigin Z ekseninde ust tarafi sana dogru gelecek sekilde egiliyor herhalde. Ortadaki civatayi elle siktiysan yeteri kadar tutmamistir. Civatayi takarken pulda kullanmamissin sanirim. O yuzden yeteri kadar sikilmamis olabilir. O civatayi çıkarıp iki tarafina M-Cdeki pullardan birer tane takip somun tarafini pense ile tutarak sikistir. Acisi degismez oyle.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-