Samsung OLED 240Hz monitörde anlık görüntü bozuluyor

ardarda13

Çalışkan
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi monitörde anlık görüntü bozuluyor. PC'yi yeni topladım daha, bir ay bile olmadı. Monitör de aynı şekilde. Monitörüm Samsung'un OLED 240Hz 27" modeli. Ekran kartım ise RTX 5070 Ti Gigabyte Windforce modeli. Samsung'a 2 kere servise verdim, serviste tespit edemediler hiçbir sorun. Videoyu aşağıya bırakıyorum.

Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi monitörde anlık görüntü bozuluyor. PC'yi yeni topladım daha, bir ay bile olmadı. Monitör de aynı şekilde. Monitörüm Samsung'un OLED 240Hz 27" modeli. Ekran kartım ise RTX 5070 Ti Gigabyte Windforce modeli. Samsung'a 2 kere servise verdim, serviste tespit edemediler hiçbir sorun. Videoyu aşağıya bırakıyorum.

DP kablosunu değiştirip deneyin aynı sorunu yaşarsanız monitörde ki veya ekran kartındaki diğer DP noktalarını deneyin muhtemelen sebep budur.

Portları değişmiştim sorun çözülmemişti. Önerebileceğiniz DP kablosu var mı? Onu alayıp deneyeyim en iyisi.

Önerebileceğim bir model yok fakat hızlı olsun diyorsanız yakınınızdaki hir teknoloji mağazasından alın geçin. Amaç sorunun kablodan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bulmak.

Portları değişmiştim sorun çözülmemişti. Önerebileceğiniz DP kablosu var mı? Onu alayıp deneyeyim en iyisi.
Sertifikalı DP kablolar mevcut uygun olanı seçin. Forumlarda öneriler var. Onlara bakın. Ama şunu söyleyebilirim ki kablo çok farkediyor. Büyük ihtimal sorun kabloda.

Bende Samsung Odyssey G8 G81SF 4K 240 Hz OLED monitör vardı geçtiğimiz Cuma görüntüde bozulmalar yaşadım direkt bulunduğum ildeki teknik servise yolladım Samsung ile iletişime geçtikten sonra. Değişim işlemi başlattılar Samsung merkezinin değişim talebini onaylaması bekliyorum 1-2 gündür umarım bugün onaylanır ve yenisi kargoya verilir...

Farklı model OLED monitörde aynı sorunu yaşadım. Amazon üzerinden bu markanın kablosunu aldım ve bende sorun kalmadı. Ölçekleme hatası oldu ve onu Nvidia sürücü güncellemesi ile çözdü. Bende bu durum sürücü güncellemesi ve daha kaliteli kablo ile çözüldü.

Geri
Yukarı Alt