@1589 Herkes bayılıyor fakir edebiyatı yapmaya ama 4 maaşını telefona vermekten de hiç çekinmiyor. Telefon almak insani bir haktır tabii ki ama kimse size zorla 60-70 bin TL'lik telefon aldırmıyor.
Evet. Birde gidip 15 Pro Max alan kaç kişi bu telefonun özelliklerini adamakıllı kullanıyor? Esnafların işi mesaj atıp almak zaten kamera kullandıklarını da hiç düşünmüyorum. Fatih’te gezerken kadın iç çamaşırı satan adamların elinde bile 15 Pro Max var sorsan geçinemiyor 😁 Geçiniyor demiyorum ama 4 maaşı telefona baymak yerine kendine daha iyi bakabilirsin.

Evet. Birde gidip 15 Pro Max alan kaç kişi bu telefonun özelliklerini adamakıllı kullanıyor? Esnafların işi mesaj atıp almak zaten kamera kullandıklarını da hiç düşünmüyorum. Fatih’te gezerken kadın iç çamaşırı satan adamların elinde bile 15 Pro Max var sorsan geçinemiyor 😁 Geçiniyor demiyorum ama 4 maaşı telefona baymak yerine kendine daha iyi bakabilirsin.

Büyük ihtimalle kredi çekip alıyor. Fakir insanın yapacağı bir hareket.

Eskiden Samsung'dan başka tablet telefon almazdım. Tabii şimdi fiyatları biraz fazla gelebiliyor başka markalara yöneldim ama s5e tabletim hâlâ duruyor ve hâlâda taş gibi tablet zamanında çok oyun oynayıp yayın yapıp video editi yapardım rahat kaldırıyordu.

Şimdi yine tablet almak istesem Samsung alırım ama ihtiyacım yok şu anlık 🙂

Samsung telefonları övülür ama Samsung BDH Bilişim Hizmetleri bir o kadar sövülür. Telefon manuel inceleme yapmıyorlar. Sorunu anlatsan da anlamayıp ufak sorun olsa da yazılım atıp sorun yok diye tarafınıza, kendi kutusuyla koruyacak bir şeye, kutuyu sarmadan bir lastikle, olduğu gibi tarafınıza paketleniyor. Kutuyu parçalayabiliyorlar. İlk gönderimde parçalanmayan kutusu, ikinci gönderimde kutuyu açarken sardığınız bir şeyi kesmek için maket bıçakla kutuyu kesecek şekilde açıyorlar. Kutu bir yanı kopartıp getiriyorlar. Siz ne kadar dikkatle kutusuna kadar iyi baktığınız telefonu onlar önemli bir şey değil gibi Allah'a emanet gönderiyorlar. Telefonlarına servis telefonlarına bağlanmak genellikle 15dk sürüp şarkı dinletiyor. Halen bu servisle büyük firma diye ve bu kadar şikayet olmasına rağmen çalışıyorlar. Kısaca yakınız da servis varsa kendiniz götürün. Yoksa Ankara'da ki servise götürün, orada ki yorumlar ve arkadaşım gönderdiği için Maltepe/İstanbul servisinden daha iyi anlamadığım kadarıyla. Benim tel 1 hafta sonra gönderim sağladılar iki gönderimde. Ankara'da arkadaşın telin gün içerisinde ulaşıp tamir edilip sorunsuz geri ulaşmıştı. İkisi de aynı servis firması yinede dikkatli olun servislerine gönderim sağlarken.

Son düzenleyen: Moderatör: