Üniversite öğrencisiyim. Not almak, ders çalışmak için tablete ihtiyacım var. S10 FE Plus ve iPad A16 arasında kararsız kaldım. Kalem olarak yani not almak için hangisi daha iyi yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkürler herkese.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
iPad daha iyi bahsettigin konularda.
iPad A16.
- Makaleler
- 6
Üniversite öğrencisiyim. Not almak, ders çalışmak için tablete ihtiyacım var. S10 FE Plus ve iPad A16 arasında kararsız kaldım. Kalem olarak yani not almak için hangisi daha iyi yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkürler herkese.
Tab S10 FE+ yerine Tab S9 alırsan iPad 11'den daha iyi olur.
- Makaleler
- 23
A16 gayet yeterli bir öğrenci için. PDF'den çalışıp not alıp, YouTube'dan hocaları takip edeceksen fazlasına gerek yok. Oyun oynayacaksan sadece A17 Pro'yu öneririm.Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için peki A16 ve A17 pro arasında pek bir fark var mıdır biraz daha üstüne ekleyip almalımıyım veya gereksiz mi bir öğrenci için.
çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.A16 gayet yeterli bir öğrenci için. PDF'den çalışıp not alıp, YouTube'dan hocaları takip edeceksen fazlasına gerek yok. Oyun oynayacaksan sadece A17 Pro'yu öneririm.
Telefon iPhone ise iPad samsung ise S10FE. Bütçeniz nedir?Üniversite öğrencisiyim. Not almak, ders çalışmak için tablete ihtiyacım var. S10 FE Plus ve iPad A16 arasında kararsız kaldım. Kalem olarak yani not almak için hangisi daha iyi yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkürler herkese.