Bu tür cihazların ekranları çok pahalı zaten. Telefoncuna TFT diye belirtirsen sana TFT fiyatı verir zaten.

Şehrinde yedek parça çarşısı vb. varsa, tamir biliyorsan oralardan al kendin.

Yani yapabilir miyim bilmiyorum önceden monitör tamir etmiştim biraz daha çalışmıştı. Yani elim tornavida tutar.

Hocam telefonu yaptırmak şu anda 2. planda oda değerse. Şu an satmak istiyorum. 1000 TL'ye satılığa koydum anakart vs çalışıyor diye hatta vidaları açıp anakartın fotoğrafını çektim. Alırlar mı hocam parça niyetine? Yoksa kenarda dursun mu dokunmadan?
Satılmazsa para olunca yapacağım.

Hocam iyi günler. Cihazı satmaya karar verdim çöpe gitmesin yapılmaya da değmez. Bunu kaça satarım? Sadece kozmetik kötü iç aksam sağlam. 1000 TL'ye koydum ilana ama düşük mü koydum yüksek mi bilmiyorum. Böyle satılmazsa yenileme şirketlerine satmak istiyorum. Bunu kaça satarım?

Hocam telefonu yaptırmak şu anda 2. planda oda değerse. Şu an satmak istiyorum. 1.000 TL'ye satılığa koydum anakart vs çalışıyor diye hatta vidaları açıp anakartın fotoğrafını çektim. Alırlar mı hocam parça niyetine? Yoksa kenarda dursun mu dokunmadan?
Satılmazsa para olunca yapacağım.

Hocam iyi günler. Cihazı satmaya karar verdim çöpe gitmesin yapılmaya da değmez. Bunu kaça satarım? Sadece kozmetik kötü iç aksam sağlam. 1.000 TL'ye koydum ilana ama düşük mü koydum yüksek mi bilmiyorum. Böyle satılmazsa yenileme şirketlerine satmak istiyorum. Bunu kaça satarım?

Neyse sattım 600 TL'ye. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme: