Aldığım ürünü bulamadım ancak tasarımı aşağıdaki linke koyduğum ile çok benzer.

S10 ultrada yaşadığınız sorunlar nedir?

Şu ana kadar cihazla alakalı sorun yaşamadım. Ancak boyutundan ötürü taşıma konusunda birkaç sorun yaşadım.

Honor da maalesef o fiyatı pek hak etmiyor, fiyatının düşmesi lazım.

Yani ben yerinizde olsam imkanımı iPad Pro serisi için zorlardım. Olmadı Tab S12 serisini beklerdim.

Bence Honor fiyatı hak ediyor. Genel donanıma bakarsak ve verilen ek ürünleride hesaba katarsak değer.
iPad olarak şu an M3 Air alabiliyor bütçesinde. Bence o değmez. Tab S12 de beklemesine gerek yok şahsen.
Zaten Honor'un bu tableti Huawei işi olduğunu düşünüyorum.

Tab S10 Ultra kullanan kişi @Testo Unit hocam, cihaz ile ilgili o yanıtlar sorularınızı.

Ama dediğim gibi bu kadar para bağlıyorsanız 2 ay sonraki Tab S12 serisini bekleyin derim.

2 ay sonra çıkacak olan Tab S12 bu fiyatlardan çıkmayacak bu fiyatların üstüde beni aşacaktır fazlasıyla.

Bende Honor fiyatı hak ediyor. Genel donanıma bakarsak ve verilen ek ürünleride hesaba katarsak değer.
iPad olarak şu an M3 Air alabiliyor bütçesinde. Bence o değmez. Tab S12 de beklemesine gerek yok şahsen.

Honor kafamı karıştırmıyor değil ama S25FE ve S7 Watch kullanan birisiyim S11 ultranın kumlanma sorunu acaba bana denk gelir mi :D

Bence Honor fiyatı hak ediyor. Genel donanıma bakarsak ve verilen ek ürünleride hesaba katarsak değer.

M4 Air'i rahatlıkla alabiliyor.

Neyse ben söylemem gerekeni söyledim fazlasıyla, bundan sonrasında kenara çekiliyorum :).

Honor kafamı karıştırmıyor değil ama S25FE ve S7 Watch kullanan birisiyim S11 ultranın kumlanma sorunu acaba bana denk gelir mi :D

Ekosistem önemli değil. Bende ekosistem yapabilirdim ama tableti başka marka aldım. Sonuçta ikisi de Android sorun olmaz.
Şans, kumar diyelim. Tab S11 serisi şu an öyle.

M4 Air'i rahatlıkla alabiliyor.

Neyse ben söylemem gerekeni söyledim fazlasıyla, bundan sonrasında kenara çekiliyorum :).

Ha M3 ha M4 hocam çok aman aman değişiklik yok :D

Ha M3 ha M4 hocam çok aman aman değişiklik yok :D

Hayır M3 ile M4 arasında hatrısayılır güç farkı var, sadece Geekbench skorları bile bu farkı ortaya koyuyor.

Ben Honor'u da önermiyorum ayrıca. Reklam konusuyla ilgili ileride daha agresif sorunlar görebiliriz, ne yapacağı belli değil bu adamların.

Sizce fiyatı düşüp örnek veriyorum 30k ya düşsem 30k yı geçmeyecek bir tablet alıp 20veya25k ya 2. bir monitör mü alsam OLED falan. Tablet ne önerirsiniz 30k

Sizce fiyatı düşüp örnek veriyorum 30k ya düşsem 30k yı geçmeyecek bir tablet alıp 20veya25k ya 2. bir monitör mü alsam OLED falan. Tablet ne önerirsiniz 30k.

30 - 35K₺ için tek ve yegane önerim iPad Air M4.. Kendim de kullanıyorum ve çok memnunum, özellikle yazılım açısından çok başarılı :).