Selam; bu konu, ilk açtığım konunun devamı niteliğindedir:
Samsung Galaxy S20 FE SD işlemcili telefona One UI 8 tabanlı bir Custom ROM kurmak mantıklı olur mu? Geçtiğimiz senelerde geçici süre kullandığım Redmi Note 8'e Custom ROM kurmuştum ve daha sonrasında orijinale çevirip azıcık da olsa tecrübe kazanmıştım.
Merak ederseniz konu linki:
Gerek konu açarak, gerek de video izleyerek bir şekilde Custom ROM kurmayı başarabilirim; ancak sağlam bir One UI 8 Custom ROM'u gerekiyor. Nereler güvenlidir? Nereler değildir? Custom ROM'un eksi ve artıları nelerdir? Örneğin eski konuları tararken; Custom ROM kurduktan ve eğer olursa stock ROM'a geri dönersek Samsung'un uygulamalarını kullanamadığımızı okudum. Bunlar ne kadar doğru?
Yıl olmuş 2026; Samsung S20 FE hakkında ne düşünüyorsunuz? Günümüzdeki performansını nasıl değerlendiriyorsunuz? Zamanın efsanesi şimdi hurdadan mı ibaret? Yoksa Custom ROM ile vb. taş gibi çalışabilecek bir cihaz mı? Fikirlerinizi merak ediyorum, detaylı açıklamalar yaparsanız sevinirim.
- Isenea Dieur Has
- hakkında ne düşünüyorsunuz samsung
- Forum: Samsung
Samsung Galaxy S20 FE SD işlemcili telefona One UI 8 tabanlı bir Custom ROM kurmak mantıklı olur mu? Geçtiğimiz senelerde geçici süre kullandığım Redmi Note 8'e Custom ROM kurmuştum ve daha sonrasında orijinale çevirip azıcık da olsa tecrübe kazanmıştım.
Merak ederseniz konu linki:
Merhaba, sıfır Android bilgisi ile Redmi Note 8 telefona Custom ROM yükleme işine koyuldum. Öncelikle en başta telefonun Bootloader kilidini açtım, ondan sonra TWRP yükleyerek rootladım ve kalıcı hâle getirdim. Şu an da sanırım telefon rootlu ve TWRP kendiliğinden gitmedi. Magisk adı verilen (ne olduğunu bilmiyorum) uygulama ile bunu başardım sanırım.
Şimdi aklıma takılan birkaç soru oldu, sırayla sorular:
1- Adımları doğru izleyip doğru mu yaptım?
2- Şu anda direkt bir Custom ROM yükleyebilir miyim?
Bu konu hakkında detaylı zibilyon tane kaynaktan video izledim. Tane tane, adım adım...
Şimdi aklıma takılan birkaç soru oldu, sırayla sorular:
1- Adımları doğru izleyip doğru mu yaptım?
2- Şu anda direkt bir Custom ROM yükleyebilir miyim?
Bu konu hakkında detaylı zibilyon tane kaynaktan video izledim. Tane tane, adım adım...
- Isenea Dieur Has
- custom custom rom redmi rom
- Forum: Xiaomi
Gerek konu açarak, gerek de video izleyerek bir şekilde Custom ROM kurmayı başarabilirim; ancak sağlam bir One UI 8 Custom ROM'u gerekiyor. Nereler güvenlidir? Nereler değildir? Custom ROM'un eksi ve artıları nelerdir? Örneğin eski konuları tararken; Custom ROM kurduktan ve eğer olursa stock ROM'a geri dönersek Samsung'un uygulamalarını kullanamadığımızı okudum. Bunlar ne kadar doğru?
Son düzenleyen: Moderatör: