Şu anki kullandığım cihaz Galaxy S9. Cihazın teknik özelliklerini ve Android 13'ün güncelliğini de biliyorum. Forumda kullanan arkadaşlar varsa şunu sormak istiyorum, Cihaz günümüz telefonlarına karşı performansı nasıl, hâlâ iyi sonuç veriyor mu? Maalesef işsiz olduğum için yeni cihaz almaya şu an için bütçem pek yok. Kaç saat açık ekran süresi alıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki kullandığım cihaz Galaxy s9. cihazın teknik özelliklerini ve Android 13'ün güncelliğini de biliyorum. Forumda kullanan arkadaşlar varsa şunu sormak istiyorum, cihaz günümüz telefonlarına karşı performansı nasıl, hâlâ iyi sonuç veriyor mu? Maalesef işsiz olduğum için yeni cihaz almaya şu an için bütçem pek yok. Kaç saat açık ekran süresi alıyorsunuz?

7-8K'da alınabilecek en iyi telefon. Çıktığı zamanda da F/P idi.

7 binden fazla verilmemesi gereken bir cihaz üstü zaten TR S21 FE var.

Bence günümüz için gayet yeterli bir cihaz ancak oyun konusunda büyük beklentileriniz olmasın.

Eğer sürekli oyun oynayan biri değilseniz gayet yeterli bir cihaz. Bütçeniz nedir telefon için?
Şu an için 6K bandında. Bataryası eski ama Snapdragon cihazı. Custom kurmakta sıkıntı yokta ben Samsung servislerini kullanıyorum onun için Android 13 yeterli diye dusunuyorum. Clash Royale ve TFT oynuyorum.