Premium hissiyattan ödün verip S23 FE alabilirsiniz. Batarya beklentiniz varsa S22 almayın.

Mobil veri veya oyun agirlikli kullanimda 4-5 saatin ustunu gormesi cok zor.
Normal kullanimda da 6 saat civari aliyor arkadasim.
Çok oyun oynamıyorum,dışarı çıktığımda telefona çok bakmıyorum.Şu an ki telefonu 2 kere şarj ettiğimde aldığım sonuç bu.

Premium hissiyattan ödün verip S23 FE alabilirsiniz. Batarya beklentiniz varsa S22 almayın.

Hocam o kadar bütçe yok bu zorladığım fiyat.

Çok oyun oynamıyorum,dışarı çıktığımda telefona çok bakmıyorum.Şu an ki telefonu 2 kere şarj ettiğimde aldığım sonuç bu.
S22 sizi goturur gibi o zaman ama 60 Hz'de kullanmalisiniz, yoksa pilde sorun olur. Alternatif olarak A55 var, pilde ciddi fark var ama kamera ve hissiyattan da buyuk dusus yasanir.

S22 sizi goturur gibi o zaman ama 60 Hz'de kullanmalisiniz, yoksa pilde sorun olur. Alternatif olarak A55 var, pilde ciddi fark var ama kamera ve hissiyattan da buyuk dusus yasanir.
Hocam genelde sosyal medya youtube vs takılıyorum ve telefona akşam saatleri daha çok bakıyorum.Bilmiyorum s21 fe de aklımda var ama a55 de A serisi bir telefon S serisi bir telefon kadar iyi olmuyorlar.

Hocam genelde sosyal medya youtube vs takılıyorum ve telefona akşam saatleri daha çok bakıyorum.Bilmiyorum s21 fe de aklımda var ama a55 de A serisi bir telefon S serisi bir telefon kadar iyi olmuyorlar.
S21 FE'nin pili biraz daha dengeli gider ama kamerada A55 kadar olmasa da yine biraz dusus yasanir.

@Aakons illa amiral deneyimi yasamak istiyorum diyorsaniz prizden uzaklasmamak ya da powerbank tasimak sart sizin icin. S22 batarya noktasinda maalesef Samsung'un en zayif cihazlarindan biri.
Sahsen amiral bir cihaz alip da ozelliklerini kismak istemem. Ama siz buna raziysaniz cihazin guc tasarrufu ile gunu cikarabilecegini dusunuyorum.