Ben cihazı söküp CPU'ya termal macun uygulaması yapmıştım, pek hissedilir derecede ısınmıyordu işlemden sonra, ama berbat bir cihazdı S20 FE.S20 FE zaten SD865'i bulabileceğiniz en dandik telefon. Kendim S20 FE kullanıyorum zaten, bu cihazın amacı SD865 sınırlarını zorlama değil gündelik kullanım ve arada iki üç oyuna adapte olması için yapıldığı belli.
Detaylar
Kim cevapladı?Efe684
Çalışkan
Vallahi uygulamalara güncelleme geldi o vakitten beri aşırı ısınma yok, 36-37 en fazla o da kılıfla kullanım da. Düzeliyor sanırsam. Android 16 ve magicos 10'a tam optimize değildiler sanırsam.
Kurye için alacaksan sana önerim çift telefon kullanman. Birisi ana cihazın olsun diğeri ise Samsung'a serisi ama a1X veya a3X serisinden mesela veya Honor magic 8 Lite al direkt. Onlar sağlam ve bataryası iyi oluyor.
Mesela annemin A34 çıktığında aldık o zamandan beri kullanıyor %100 şarj ile 10-12 saat alıyor ekran süresi olarak, keza babamın A15'te öyle.
Ben Honor 400 ile zar zor 6-7 alıyorum. Pek optimize değil batarya. Bu yüzden Samsung diyorum aslında.
Hem kuryelik hem de gündelik hayat.
İçin.
Vallahi yine Samsung alacağım herhalde
Bakacağım artık duruma göre
Daha gideri var.
incii
Uzman
Türkiye'de Samsung dışı mantıklı telefon yok ki sıfır.Hem kuryelik hem de gündelik hayat.
İçin.
Daha gideri var.
Özel fiyatlandırma yapan tek şirket Samsung. Diğer Çinliler yurtdışında Samsung'un yarı fiyatına satıyor, bizim ülkede Samsung ile aynı fiyatta satılıyor.
iPhone tarafını hiç demiyorum, vergilerden dolayı Samsung'un iki katı olmasına rağmen alan var. Garip açıkçası.
Efe684
Çalışkan
Türkiye'de Samsung dışı mantıklı telefon yok ki sıfır.
Özel fiyatlandırma yapan tek şirket Samsung. Diğer çinliler yurt dışında Samsung'un yarı fiyatına satıyor, bizim ülkede Samsung ile aynı fiyatta satılıyor.
iPhone tarafını hiç demiyorum, vergilerden dolayı Samsung'un iki katı olmasına rağmen alan var. Garip açıkçası.
Bende iPhone konusunda senin gibi düşünüyorum
Yani şokta çalışıp 36ay vadeli kredi çekip iPhone alıyor adamlar
Maksat hava atmak işte Türkiye'de böyle.
Diğer ülkelerde durum nasıl bilmiyorum
Arkadaşım(artık eski arkadaşım) IP15 aldı 50bin TL'ye 60Hz ekran 128 GB ekran daha bir sürü kötü özellik
Ne diyeyim ki artık anlatsan da anlamıyor.
Çinli telefonlar hakkında dediğinde doğru.
Sahibindende millet sıfır çift SIM kayıtlı mi 15t Pro satıyor 30bin civarına
Bizim ülkede alınacak tek mantıklı telefon dediğiniz gibi Samsung.
Sağlam olsun cart curt dersen Magic 8 Lite al. Gerçekten sağlam düşme vs konusunda. Şarjı da iyi. Ancak dikkatli olurum, şarjı daha az gitsin ama iyi bir cihaz dersen Samsung'dan şaşma...Hem kuryelik hem de gündelik hayat.
İçin.
Daha gideri var.
Honor 400. Gece 1 gibi şarjdan çektim ve ertesi gün 00:00'a kadar takmadım. Başından beri güç tasarrufu + 60hz ile kullandım anca bu kadar.
Efe684
Çalışkan
Sağlam olsun cart curt dersen magic 8 Lite al. Gerçekten sağlam düşme vs konusunda. Şarjı da iyi. Ancak dikkatli olurum, şarjı daha az gitsin ama iyi bir cihaz dersen Samsung'dan şaşma...
Honor 400. gece 1 gibi şarjdan çektim ve ertesi gün 00:00'a kadar takmadım. Başından beri güç tasarrufu + 60Hz ile kullandım anca bu kadar.
Eki Görüntüle 218134
Vallahi bakalım duruma göre 2telefon alacağım
Bir de yağmurda kullanamıyorum çok kötü bir şey
Magic 8Lite da bunu engellemişler galiba
Damlalar kayıyor ekran yüzeyinde.
Sağlam olsun cart curt dersen magic 8 Lite al. Gerçekten sağlam düşme vs konusunda. Şarjı da iyi. Ancak dikkatli olurum, şarjı daha az gitsin ama iyi bir cihaz dersen Samsung'dan şaşma...
Honor 400. gece 1 gibi şarjdan çektim ve ertesi gün 00:00'a kadar takmadım. Başından beri güç tasarrufu + 60Hz ile kullandım anca bu kadar.
Eki Görüntüle 218134
Ama kablosuz şarjı yokmuş telefonun.
O kötü oldu diyeceğimde.
Gün boyu tutar herhalde
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-