Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Exynos 2200.
Exynos MediaTek dimensity işlemcilerin gerisinde olsa da eskisi gibi verimsiz değiller. S24 FE yakın zamanda çıkar mı bilmiyorum ama tarih uzak ise S23 FE alabilirsin. FE serileri artık eskisi gibi değil.
İlhan 12 ile kıyaslanmışken söyleyim o civarda bütçeniz var ise iPhone 12 yerine biraz çıkarak S23 al daha mantıklı ve değer.
İlhan 12 ile kıyaslanmışken söyleyim o civarda bütçeniz var ise iPhone 12 yerine biraz çıkarak S23 al daha mantıklı ve değer.
mr.esat
Üstün
iPhone 12 artık tartışılacak bir cihaz değil, bitti devri.Hocam S23 FE ile iPhone 12 arasında kaldım. Exynos işlemcilere biraz ön yargım var sizce S23 FE alınır mı?
S23 FE'den bahsediliyorsa iPhone 12'nin adi gecmemeli. iP 12'nin video performansi disinda hicbir artisi yok.
Panel kalitesi, batarya ve kamera paketi S23 FE lehine tamamen.
Bu arada 2200, 8 Gen 1'den serin calisiyor. Bakin, daha iyi demedim daha serin sadece.
Panel kalitesi, batarya ve kamera paketi S23 FE lehine tamamen.
Bu arada 2200, 8 Gen 1'den serin calisiyor. Bakin, daha iyi demedim daha serin sadece.
iPhone 12 ile değil 14 ile karşılaştırmak doğru olur. Exynos eski işlemciler gibi değil yerde süründürmüyor. S22 FE'de daha kaliteli üretimle üretildi işlemcisi. Telefonun buhar soğutması sayesinde ısınsa bile erken soğuyor telefon. Gece modu bile renkleri, insanları ve çevreyi gündüz hale çeviyor. Mahallede elektrik gitmişti, karşı binaları sabit şekilde ana kamerayla çektim balkonda oturanı, balkon çiçeklerini, binanın ıslaklığı falan sanki gündüz net çekmişim gibi gösterdi bu durumu ailece şaşırdık ve kamerası da çok güzel.Hocam S23 FE ile iPhone 12 arasında kaldım. Exynos işlemcilere biraz ön yargım var sizce S23 FE alınır mı?
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-