Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thanos

Üstün
Arkadaşlar merhaba Samsung S23 FE almayı düşünüyorum fakat işlemcisi Exynos 2200 mü yoksa Snapdragon 8 gen 1 mi?

Exynos MediaTek dimensity işlemcilerin gerisinde olsa da eskisi gibi verimsiz değiller. S24 FE yakın zamanda çıkar mı bilmiyorum ama tarih uzak ise S23 FE alabilirsin. FE serileri artık eskisi gibi değil.

İlhan 12 ile kıyaslanmışken söyleyim o civarda bütçeniz var ise iPhone 12 yerine biraz çıkarak S23 al daha mantıklı ve değer.

Hocam S23 FE ile iPhone 12 arasında kaldım. Exynos işlemcilere biraz ön yargım var sizce S23 FE alınır mı?
iPhone 12 ile değil 14 ile karşılaştırmak doğru olur. Exynos eski işlemciler gibi değil yerde süründürmüyor. S22 FE'de daha kaliteli üretimle üretildi işlemcisi. Telefonun buhar soğutması sayesinde ısınsa bile erken soğuyor telefon. Gece modu bile renkleri, insanları ve çevreyi gündüz hale çeviyor. Mahallede elektrik gitmişti, karşı binaları sabit şekilde ana kamerayla çektim balkonda oturanı, balkon çiçeklerini, binanın ıslaklığı falan sanki gündüz net çekmişim gibi gösterdi bu durumu ailece şaşırdık ve kamerası da çok güzel.