Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thanos

Üstün
Arkadaşlar merhaba Samsung S23 FE almayı düşünüyorum fakat işlemcisi Exynos 2200 mü yoksa Snapdragon 8 gen 1 mi?

Exynos 2200 yazıyor sitesinde.
Screenshot_20240712_113059_Chrome.webp

Bir de S23 FE alacaksanız @DarthGorsoy adlı arkadaşın keşfettiği kronik bir sorunu var kamerada. Ben de S23 FE kullanıyorum ve gayet de memnunum telefonumdan. Öyle günlük hayatta kullanan birisinin fark edebileceği bir şey olduğunu zannetmiyorum. (herhalde, ben zaten sorunun olduğu özelliği daha önce hiç kullanmadım)

Konu da şurada S23 FE RAW çekimde sensörün sağında morluk var

Exynos işlemcilerin neyi var, daha önce de duymuştum da?

Hocam zamanında A25 almıştım 1 hafta kullandım alev topuna dönüyordu Exynos işlemcilerin hepsi demiyorum şimdi yanlış anlaşılma olmasın ama en azından bazı modellerinde kronik ısınma problemi var sosyal medya da bile gezemez hale geliyor telefon ısıdan dolayı.

Bir de S23 FE alacaksanız @DarthGorsoy adlı arkadaşın keşfettiği kronik bir sorunu var kamerada. Ben de S23 FE kullanıyorum ve gayet de memnunum telefonumdan. Öyle günlük hayatta kullanan birisinin fark edebileceği bir şey olduğunu zannetmiyorum. (herhalde, ben zaten sorunun olduğu özelliği daha önce hiç kullanmadım)

Konu da şurada S23 FE RAW çekimde sensörün sağında morluk var

RAW çekimi yapan bir insan değilim kronik bir problemi olsa bile pek takmam böyle konuları ısınmasın performansı iyi olsun yeterli Brawl Stars FIFA Mobile oynarım en fazla bu konular da üzmeyecekse IP 12 almak yerine S23 FE herkesinde dediği gibi bana da mantıklı gibi geldi.