Hocam Redmi'nin şarjı uzun gidiyordur a serisi batarya olarak iyi aslında.

Evet Redmi çok uzun şarj süresine sahip. Belki Samsung da iyidir ama telefon değişince arada ki fark hissediliyor. İki telefon arasında yüzde 15-20 batarya performans farkı var diyebilirim. Kağıt üstünde nasıl değerlere sahip bilmiyorum.

Evet Redmi çok uzun şarj süresine sahip. Belki Samsung da iyidir ama telefon değişince arada ki fark hissediliyor. İki telefon arasında yüzde 15-20 batarya performans farkı var diyebilirim. Kağıt üstünde nasıl değerlere sahip bilmiyorum.

Yani siz Redmi'den geçtiğiniz için size kötü geliyor. Ancak S8+dan geçecek olan konu sahibi için çok iyi yükseltme olacak.

Şarjı nasıl çabuk bitiyor ben şu an S8+ kullanıyorum telefonu elimden hiç bırakmadığımda şarjı yaklaşık 3 saat gidiyor yani A56 bunu yapamıyor mu?

Üç saat ara vermeden kullanımı her telefon karşılar tabii pili bozuk değilse. Demek istediğim eski telefonuma göre şarjı az gidiyor. Mesela ekran bile açık değilken 4-5 saat içinde yüzde 20 şarj kullanıyor. Belki yeni olduğu için optimize olmamıştır.

@cagata, A56 kullanıcısıyım ve çevremde S23FE kullanan 2 arkadaşım daha var. Hepsi pişmanlar, Exynos 2100 hiç stabil bir işlemci değil. İkisi arasından A56 alın.