Ben Spigen'in travel adaptörünü aldım yurt dışında kullanmak için ama, kutusunı açıp denemedim oradaki prizlerde USB vardı. Birazdan işlerim bitince açıp deneme yapacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Nasıl bir ürün hocam?Ben Spigen'in travel adaptörünü aldım yurt dışında kullanmak için ama, kutusunı açıp denemedim oradaki prizlerde USB vardı. Birazdan işlerim bitince açıp deneme yapacağım.
Eki Görüntüle 196195
Azerbaycandan ben S23 aldığımda ek olarak bu USB ve adaptörü vermişlerdi. Şimdi bakıyorum da Amazonda bu ürün var fakat USB Type C de veriyorlar mı üzerinde onu göremedim. USB Cable ile birlikte mi geliyor bu ürün nerede yazıyor göremedim.
@Recep Baltaş
Nasıl bir ürün hocam?
Azerbaycan'dan ben S23 aldığımda ek olarak bu USB ve adaptörü vermişlerdi. Şimdi bakıyorum da Amazon'da bu ürün var fakat USB Type-C de veriyorlar mı üzerinde onu göremedim. USB cable ile birlikte mi geliyor bu ürün nerede yazıyor göremedim.
@Recep Baltaş
Kablosu yok içinde extra alman gerekecek, 60W 3A pps 2.0 hızlı şarj kablosu 260 TL civarı ama kablolu düz model istersen o var fiyatı uygun kalitesi orijinal Samsung gibi.