Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
SIM kartın 4.5G/5G uyumlu USIM mi? Bir de orijinal IMEI değil mi? Farklı bir model cihazdan kopya falan olmamalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
xBN
Yetkin
SIM kartın 4.5G/5G uyumlu USIM mi? Bir de orijinal IMEI değil mi? Farklı bir model cihazdan kopya falan olmamalı.
Server kayıtlı. SIM kartım 10 yıldır değişmedi.
- Makaleler
- 6
SIM kartımdan şüpheleniyorum ama telefon ayarlar kısmında cihaz demek de, cihazım Vietnam yurt dışı. Ayarlardan 5G açık ve internet de sağ üstte 5G gözükmekte ama 50 GB kampanyasına katılamıyorum.
Eki Görüntüle 237775
Server kaydı yaptırdın mı? Eğer yaptırdıysan o IMEI 5G desteklemeyen bir telefona ait olabilir.
Ancak server kaydı yoksa belki cihaz yurt dışı diye olmuyor olabilir.
5G desteklemeyen bir telefon IMEI'si ile S23 Ultra'mı server kayıtlı bir şekilde 5G'de kullanıyorum bu IMEI ile ilgili değil. Müşteri hizmetlerini bir arayın derim.
SIM kartınızın 5G destekli olması imkansız gibi bir şey. Değiştirmeniz lazım.
Guilty Conscience
Üstün
- Makaleler
- 6
SIM kartın üzerinde 4G yazıyorsa değiştirmesine gerek yok. Ama 3G ise değiştirmesi lazım.
xBN
Yetkin
5G desteklemeyen bir telefon IMEI'si ile S23 Ultra'mı server kayıtlı bir şekilde 5G'de kullanıyorum bu IMEI ile ilgili değil. Müşteri hizmetlerini bir arayın derim.
Sizin IMEI kaydınız S23 Ultra adına mı kayıtlı? Benimki Tab serisi yazıyor.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Büyük ihtimalle cihazınızdaki IMEI farklı bir cihaza ait ve o kayıtlı gözüken cihazın 5G desteği yok. Bu yüzden hediye paketini alamıyorsunuz.
Aynı durum bende de geçerli maalesef ve bu yüzden 50 GB'lık hediye paketini kullanamıyorum.
Aynı durum bende de geçerli maalesef ve bu yüzden 50 GB'lık hediye paketini kullanamıyorum.
Attıkları IMEI ne kadar 5G ile uyumlu olursa olsun operatörünüzün listesinde o cihaz yoksa olmaz. Anladığım kadarıyla Galaxy Tab'a kayıtlı, Türk Telekom bu cihazı listeye dahil etmemiş ondan dolayı 5G destekli değil olarak algılıyor.SIM kartımdan şüpheleniyorum ama telefon ayarlar kısmında cihaz demek de, cihazım Vietnam yurt dışı. Ayarlardan 5G açık ve internet de sağ üstte 5G gözükmekte ama 50 GB kampanyasına katılamıyorum.
Eki Görüntüle 237775
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-