Ekosistem varsa iPhone mantıklı olacaktır. Tablet ve bilgisayar da var mış. O zaman iş değişir. Senin kullanım senaryona göre iPhone 12 de iş görür gibi duruyor ama ekosistem vs söz konusu olmasa önereceğim bir cihaz olmaz tabii.

Bu arada 60 Hz göz falan kanatmıyor. Benim gözlerim çok sağlıklı. Adam ekosistem diyor bunlar 60 Hz diyor. Çıldırmamak elde değil. 😂

Sosyal medyada çok vakit geçiriyorsan özellikle Samsung’larda bulunan Instagram’da gönderilerin ekrandan taşma sorunu muhtemelen seni çileden çıkaracaktır bu arada. Samsung fanboyları bunu hiç dile getirmiyor nedense.
Dostum iPhone 6 alsa da ekosistem kurmuş oluyor, gereksiz ve hiç bir anlamı olmayan saçma düşüncelerini kendine saklamayı bırakmalısın artık. iPhone 12 oldukça eski, alınması aşırı mantıksız bir model. Sırf ekosistem gibi gereksiz saçma bir nedenden dolayı onca özellikten mahrum kalmak… Akıllara zarar.

Eğer oyun oynamıyorsan hayatının hatası olur Mac satıp Windows almak. 🤣 Bir yerde 20 saat pil ömrü, diğer yanda 2 saat. Bir yanda ARM tabanlı verimlilik canavarı işlemciler, diğer yanda çağ dışı x64.
Dostum 2 saatlik pil ömrü dediğin laptop’lar hangisi bir gösterir misin? Casper Çöpvama S500 i5 3. Nesil laptop falan herhalde. Boş konuşmanın lüzumu yok.

Sırf ekosistem gibi gereksiz saçma bir nedenden dolayı onca özellikten mahrum kalmak…
Arkadaşın istek ve ihtiyaçlarını fazla fazla karşılayacak bir model her şeye rağmen. Yine de diyorum normalde 12 önermem ama ortada ekstrem istek ve ihtiyaçlar söz konusu değil ve bir ekosistem avantajı var.