S24+'ın indirime girmesine nedense sevinemedim. Geçtiğimiz 2-3 aydan itibaren yakın fiyatlarda satılıyordu. Demek ki satışlarda hedefler tutmuyor ki S24/S24+ sürekli kampanyaya dahil olurken S24 Ultra'ya hiçbir şey yapılmıyor.

S24 Plus'ın kasasında bulunan soğutma:
Screenshot_20241109_171408_YouTube.webp

S24 Plus ile ayni kamera paketine sahip S24'ün Exynos versiyonun kamerası:
Gündüz fotoğraf:
Screenshot_20241109_174037_YouTube.webp

Gündüz video:
Screenshot_20241109_174130_YouTube.webp
Screenshot_20241109_174220_YouTube.webp

Gündüz yakınlaştırma:
Screenshot_20241109_173634_YouTube.webp
Screenshot_20241109_174257_YouTube.webp
Screenshot_20241109_174016_YouTube.webp

Gece:
Screenshot_20241109_174338_YouTube.webp
Screenshot_20241109_174358_YouTube.webp

S24 Plus'ın bataryası:

Oyun testi:

Saf CPU, GPU ve ışın izleme performansları:
Screenshot_20241109_181451_Samsung Internet.webp
Screenshot_20241109_181259_3DMark.webp
Screenshot_20241109_181311_3DMark.webp

Yalancıyı sevsinler mi?

Söylediğimi doğrulamışsın güzel kardeşim. Kullanıcıların %90’ı bunlara bakmıyor. Günlük hayatta kullandığı Instagram’da ne kadar kaliteli içerik paylaşabildiğine bakıyor. Samsung 3 FPS hikaye atmaya devam ettikçe iOS’ta kalacak insanlar. Hala 3D yüz tanıma olmaması da cabası. Parmak okutuyormuş peh.

Yukarida yok kameradir yok bataryadir diye zirvalayip sonra da kullanicilar bunlara bakmiyor demek yariyor adami. Kullanicilar neye bakiyor? Ben soyleyeyim mi? Elma logosuna. Aha bak su:

images.webp

Birilerinin su fotografla bile gozleri isildadi farkindayim. Tabii 5.8" ile 326 PPI'lik ekranda ne kadar net gorebiliyorsa, ben bakinca kusuyorum istemsiz :hehehe:

Ama ben tatlis gozlerimi cok sevdigim icin 60 Hz ile kanamasindan cekiniyorum. Gunluk hayatta zum yapmayi da cok seviyorum. Kaliteli bir kamera deneyimi de cok hosuma gidiyor. Pro mod sayesinde cektigim fotograflari ve videolari cok daha istedigim sekillere sokabiliyorum. Dosya aktariminda USB 2.0 ile can cekismek istemiyorum. Su forumda Samsung'un sosyal medya sorunu olmadigini anlattigim her anda cepte 10 TL belirse Apple'in piyasa degerini sollamistim bile. YouTube aramalarim "Samsung social media test" doluydu. Kurgu onlar yeenim.

Bunlarin hepsini "normal bir kullanici" yapiyor, aaa dur base iPhone'unuz mu vardi? Pardon yapamiyor demek istiyordum 🤭 Demek ki gercekten "peh" imis.

Hayır elma logosuna bakmıyoruz güzel kardeşim. Sunduğu deneyime ve yıllar geçmesine rağmen değerini korumasından dolayı TERCİH ediyoruz. Google Pixel'i merakla bekliyorum umarım gelir de saf Android'i deneriz ve belki bizi oraya çeker. Çok isterim bunu. Apple'ın telefonlarının kusursuz muhteşem olduğunu düşünmüyorum ama Samsung kullanmaktansa Apple daha mantıklı geliyor.

Bu arada dandik bir iPhone 11 kullanıyorum. Söylediğin tuhaf şeylerden asla muzdarip değilim. Dosya aktarımı için Airdrop veya Intel Unison kullanıyorum. Hayvan gibi de hızlı gidiyor. 25 Watt hızlı şarj yetiyor da artıyor da. Performansı yaşından dolayı yer yer yetmese de genel olarak her işimi yapabiliyorum. Bunun ne kadarını güncel işletim sistemiyle 5 yıllık Samsung'da yapabilirsin? :D

Söylediğimi doğrulamışsın güzel kardeşim. Kullanıcıların %90’ı bunlara bakmıyor. Günlük hayatta kullandığı Instagram’da ne kadar kaliteli içerik paylaşabildiğine bakıyor. Samsung 3 FPS hikaye atmaya devam ettikçe iOS’ta kalacak insanlar. Hala 3D yüz tanıma olmaması da cabası. Parmak okutuyormuş peh.
Samsung Instagram ile anlaştı. Samsung S24 serisinde Instagram'a hikaye atınca kalite neredeyse hiç düşmüyor artık.

Bir şiir de benden at yalanı... Çok iyi olsa son çıkan versiyonda bile patır patır fiyat düşmezdi. Neden? Çünkü kimse almıyor. Herkes doğru bildiği yolda. :)

Hayır elma logosuna bakmıyoruz güzel kardeşim. Sunduğu deneyime ve yıllar geçmesine rağmen değerini korumasından dolayı tercih ediyoruz. Google Pixel'i merakla bekliyorum umarım gelir de saf Android'i deneriz ve belki bizi oraya çeker. Çok isterim bunu. Apple'ın telefonlarının kusursuz muhteşem olduğunu düşünmüyorum ama Samsung kullanmaktansa Apple daha mantıklı geliyor.

Bu arada dandik bir iPhone 11 kullanıyorum. Söylediğin tuhaf şeylerden asla muzdarip değilim. Dosya aktarımı için AirDrop veya Intel Unison kullanıyorum. Hayvan gibi de hızlı gidiyor. 25 watt hızlı şarj yetiyor da artıyor da. Performansı yaşından dolayı yer yer yetmese de genel olarak her işimi yapabiliyorum. Bunun ne kadarını güncel işletim sistemiyle 5 yıllık Samsung'da yapabilirsin? :D

Apple bir telefon değer kaybetmiyor diye 3 katı fiyat verip Apple mı almak daha mantıklı yoksa 3 de 1'i fiyatına Android cihaz alıp daha sonradan o cihaz eskiyince yenisine geçmek mi daha mantıklı? Arkadaşımla aynı anda telefon aldık ve aldığı telefon iPhone 11 Pro ve şu an ben cihazıma aynı parayı vermeme rağmen Nintendo Switch emülatörü açabiliyorum, kamera da gözle görünür bir fark atıyorum ve Android'in en güncel sürümü için 5 yıl garanti alıyorum.

Ayrıca eski Android cihazlarda yavaşlamanın sebebi Android de segmentler arasında ki farkdır. 5 yıllık Samsung da ne yapabilirsin diyorsun fakat zamanında 3000 TL'ye aldığım ve tam 5 yıl boyunca kullandığım çinli Redmi Note 8 Pro bile 3 ay önce God of War 6X resoulution ve Fortnite tarzı oyunları rahatlıkla açıyordu üstelik Android 14 üzerinde ve bu telefon zamanının orta segment bir cihazı ki iPhone cihazların yarı fiyatına hatta bazen 3 de 1 fiyatına amiral gemisi cihazlar var.