İsimbulamajim
Üstün
Exynos 2400'ün çok fazla sorunu yok. 4 yıl önceki Samsung S20 FE gibi Exynos işlemcili telefonlar kötüydü diye tüm Exynos işlemcileri kötülemeyi bırakın artık.
Exynos 2400'ün çok fazla sorunu yok. 4 yıl önceki Samsung S20 FE gibi Exynos işlemcili telefonlar kötüydü diye tüm Exynos işlemcileri kötülemeyi bırakın artık.
Samsung Instagram ile anlaştı. Samsung S24 serisinde Instagram'a hikaye atınca kalite neredeyse hiç düşmüyor artık.Söylediğimi doğrulamışsın güzel kardeşim. Kullanıcıların %90’ı bunlara bakmıyor. Günlük hayatta kullandığı Instagram’da ne kadar kaliteli içerik paylaşabildiğine bakıyor. Samsung 3 FPS hikaye atmaya devam ettikçe iOS’ta kalacak insanlar. Hala 3D yüz tanıma olmaması da cabası. Parmak okutuyormuş peh.
Hayır elma logosuna bakmıyoruz güzel kardeşim. Sunduğu deneyime ve yıllar geçmesine rağmen değerini korumasından dolayı tercih ediyoruz. Google Pixel'i merakla bekliyorum umarım gelir de saf Android'i deneriz ve belki bizi oraya çeker. Çok isterim bunu. Apple'ın telefonlarının kusursuz muhteşem olduğunu düşünmüyorum ama Samsung kullanmaktansa Apple daha mantıklı geliyor.
Bu arada dandik bir iPhone 11 kullanıyorum. Söylediğin tuhaf şeylerden asla muzdarip değilim. Dosya aktarımı için AirDrop veya Intel Unison kullanıyorum. Hayvan gibi de hızlı gidiyor. 25 watt hızlı şarj yetiyor da artıyor da. Performansı yaşından dolayı yer yer yetmese de genel olarak her işimi yapabiliyorum. Bunun ne kadarını güncel işletim sistemiyle 5 yıllık Samsung'da yapabilirsin?![]()